2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
به سلامتی همه کسانی که اینجا تازه عمل کردن یا بزودی میخوان عمل کنند کاندیداهای من:یحیوی-ابیانه-مفرد-یزدانفر -خداکرمی البته هنوز مطب گردی رو شروع نکردم میخوام راجع به مردانی و خاتمی هم بیشتر بدونم البته من انحراف داخلی و سابقه شکستگی دارم ممنون میشم اگر راجع به دکترای بالا نظرتونو بدید از سبک مفرد خوشم اومده اما دکتر پلاستیک هستن؟!! دوستان یه سوال دیگه کسی دکتر خوب برای جراحی پلک میشناسه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من هم اگه خدا بخواد و بتونم به ترسهام غلبه کنم تقریبا تصمیمم برای جراحی بینی قطعیه دیروز برای مشاوره قبل از عمل پیش دکتر هاشمی بودم ... خیلی خوب و مطمئن حرف میزد.. نمونه کارهاش رو هم دوست داشتم راستی من اصلا مطب گردی هم نکردم اگه تصمیمم 100 درصد بشه، پیش همین میرم
سلام من 9سال پیش با دکتر داوودی عمل کردم ولی نوک بینیم هنوز گرد هستش ونیاز به ترمیم داره شنیدم دکتر کلینی برای بینی گوشتی و ترمیمی خیلی خوبه میخوام برم پیشش حالا کسی در موردش اطلاعات داره؟؟؟
نگار جان یحوی برای بینی گوشتی خوب نیست و به اون نمونه های که تو سایتش میبینی اکتفا نکن
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دانش جان من توی یکی از تاپیکای جراحی بینی یه مورد ترمیمی دیدم که با دکتر کلینی عمل کرده بود و بعد از دو سه هفته که از عملش گذشته بود راضی بود . ولی مثل اینکه توی تاپیک ترمیم اینجا ناراضی داشت . منم فعلا به نتیجه ی خاصی نرسیدم برام مهمه که نوک بینیم خوب جمع شه . حالا باید مطب چندتا دکتر دیگه هم برم . شما راجع به دکتر آبرومند چیزی نشنیدی؟ شنیدم خوب جمع میکنه.