2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سلام دینا جان. من بهت اس ام اس دادم جواب ندادی، می شه شمارتو باز برام پ خ کنی؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسى فرناز جان و دینا که جوابمو دادین ,ولى راستش من بینى خیلى بزرگى دارم که جزو واجباته همه میگن چرا عمل نمیکنى سالهاست حتى یه اتلیه نرفتم عکس بندازم چون دماغم تو عکسا خیلى زشته گفتم وسواس دارم منظورم ایننیست که رو چهره ام وسواس دارم بر عکس همه میگن چقد بیخیالى چرا دماغتو عمل نمیکنى منظورم بیشتر اظطرابه که کلا ادم مظطربى هستم من تقریبا تصمیم رو گرفتم منتها همونجورى که گفتم هم میترسم از عمل هم واقعا نمیدونم چه دکترى خوبه
پرواز جان صفحه1988یا1987رو چک کن من توضیحاتو نوشتم ی خرده از اطلاعات قبلی استفاده کن ببین ب نتیجه میرسی ب نظرم میتونی با دکتر کلانتر هرمزی بشارتی امیری زاد ومنافی وارد ی مشاوره شی و ازشون استفاده کنی همه بالای 8م هستن
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مرسی فرناز جون و.مل مل جون ببخشید که مجبور شدم دروغ بگم چون من هنوز با دکترم بابت عمل صحبت نکردم ولى کلا میگه از هر چى میترسى باید باهاش روبرو بشى ,دروغ رو به خاطر این گفتم که بهم دکتر معرفى کنین ,ولى حتما همین هفته میرم پیشش و باهاش مشورت میکنم
یکی از اشنایان ما با صحراییان عمل کرده بود از نظر تنفسی مشکلی نداشت اصلا ولی از ظاهرش خیلی راضی نبود . البته میگفت ضربه هم زیاد خورده کلا بعد عمل. همین قدر اطلاعات داشتم :D
یکی دیگه از دوستام با افلاکی عمل کرده..وای عالی شده. بینی خودشم اصلا مشکلی نداشت ولی خب خوش فرم تر شده. بعد جالب اینجاست که بینیش با فرم جدیدش یه کم بزرگ تر به نظر میاد که خیلی بیشتر به صورتش میاد تا اون بینی کوچیک تره خودش... میخوام بگم همش دنبال کوچیک کردن بینیتون نباشین..اصلا کوچیک بودن بینی نشونه ی زیبا تر بودن نیست...تنها چیزی که مهمه اینه که با بقیه ی اعضای صورتتون همخوانی داشته باشه. من بینی کوچیک نیست بزرگ هم نیست ولی احساس میکنم چون چشام درشته همین که عیب های بینیم برطرف بشه کافیه و اگه بخواد کوچیک بشه که اصلا خیلی زشت میشم.