2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095495 بازدید | 66696 پست
نمیدونم دیگه واقعا گیج شدم سوسی
ب نظرم هیچ دکتری بی عیب نیس هر دکتری ی اما و اگری داره
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیلوفرررررررررررر صفحه 1502 بزن پیداش کردمممم هوووو ! مهسا بود اسمش .فک کنم بچه ها ناراحتش کردن یا حس کرد جو دروغین میدن بچه ها خدافظی کرد شاید جواب پیامتو داد بینیشو ببینی :)
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
مرسی سوسی جون خیلی لطف کردی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
قربونت نیلوفر!خیلی نوستالژیک ه اون پارسال اون موقع باور کردم عمل میکنم :))) و الان همه خانواده راضی ان :) ایشالا همه ی بچه های اینجا و کلا نتیجه بگیرن!عالیییییییییییی ها
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
قمر جان اگر همون موقع ٤ تا آدم پشت شما در میومد خراب کاری هایی مثل بینی من و خانومه آرزو به وجود نمیومد جالب ترش اینجاست که فقطم این دکتر مدعی داره و توی هم برهه زمانی که کسی ازش بد میگه اون آدما آملده و جواب به دست وارد صحنه میشن!!!! واقغا جای تاسف داره واسه اینطور دکترها !!!!
دوستان میخواستم راجع به مطب گردی دکتر ابیانه بگم . امیدوارم که شماهم مطب گردی هاتون رو بنویسید . ساعت حدود 6 بود رسیدم مطب 1 کار چندساله بود که عالی بود چندتا چسب و گچ بودن و چسبی ها با اینکه خیلی از عملشون نمیگذشت و ورم داشتن عالی بودن . یه کار نه ماهه ی قوق العاده ام بود که انگارراون بینی از اول مال خودش بوده . همه ی کارها طبیعی بود و این خیلی نظر من رو جلب کرد . از اون هایی که اومده بودن گچشون رو بردارن یا تازه عمل کرده بودن راجع به کبودی پرسیدم که همشون کبودی یا نراشتن یا حداکثر تا 3 یا 4 روز بیشتر نبوده . ولی اون موردی که 9 ماه از عملش گذشته بود میگفت کبودیش خیلی زیاد بوده . رفتم پیش دکتر بسیار خوش اخلاق و گشاده رو بودن جوری که اون حس اعتمادی که میگن باید به وجود بیاد توی من به وجود اکمد . بینی ام رو معاینه کرد و گفت پایینش گوشتیه ولی خوب میشه . قیمت هم 5200 داد و گفت این نرخ ثابته قبلا 4800 بوده.چونه ام زدیم گفت این نرخ ثابته . بهم وقت عمل برای 18 مرداد داد و گفت اگه اکیه 200 بریز به حساب تا فردا و بهم اس ام اس بده و چون که من کاملا بهش اعتماد داشتم از روی نمونه هاش اکی شد و قرار شد من با دکتر ابیانه عمل کنم .
نه آرزو جون من اصلا فکر نکردم منظورت بمنه. کلی گفتم،منظورم اینه که هرکی باهر دکتری عمل میکنه باید منصف باشه و خودم با اینکه از سامی راضیم ولی هرکسی ازش بد میگه بهش عکس العمل نشون نمیدمو متهمش نمیکنم بدروغ. خوب بینیشو دوست نداره دیگه.بخودش مربوطه.ممکنه به بینی ارزوی یه عده باشه ولی طرف خودش چهره جدیدشو دوس نداره. حالا ار این حرفا که بگذریم من نمیدونم برای رتوش با دکتر سامی هم آیا باید هزینه ی بیمارستانو داد یا نه؟چون سه و نیم میلیون خودش پول یه عمل کامله. چون تا حالا ندیدم تو مطب رتوش کنه. گاهی با یه رتوش ممکنه میزان رضایتتون بیشتر بشه.یه صحبت جدی با دکتر بکنید.
ترمیم با دکتر سامی
دوستان یه سوال دکتر برای من ازمایش و اینا نوشته که چون من بهش گفتم که اگر کنسلی بود بهم خبر بده به نظرتون کی آزمایش ها رو انجام بدم چون نمیخوام اگر کنسلی نبود ازمایش هام نامعتبر بشن و دوباره ازمایش بدم .