2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست
فرناز جون اتفاقا یزدانفر بینی رو باز عمل میکنه ولی به پره ها دست نمیزنه به 3دلیل تنفس جای بخیه و عدم تقارن سوراخها در صورت برش.من پره هام نیاز به اصلاح داشت ولی دکتر دست نزد و یزدانفر به همین دلیل بینی هاش طبیعی به نظر میاد وگرنه بینی رو خوش تراش و شیک عمل میکنه و مثل دکترای طبیعی کار مثل کلانتر نیست که بینی بی حالت تحویلت بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرپر جان اگه پره ها نیاز به اصلاح داشته باشه، به نظرت باز هم کاری که دکتر یزدانفر تحویل میده شیک و زیبا هستش؟ شما از بینی ات راضی هستی؟ امکانش هست عکست رو ببینم؟ من تا حالا ناراضی از دکتر یزدانفر ندیدم. و به خاطر اینکه به چسب اعتقادی نداره دلم میخواد با ایشون هم ویزیت بشم. تامپون هم نمیذاره، درسته؟ مشکلم فقط پره ها هست. اگه خیالم بابت پره ها راحت بشه دکتر یزدانفر یکی از گزینه های اصلیم خواهد بود.
آرزو! آرووووووم باش عزیزم. یک بار دیگه کامنتم رو با آرامش بخون. هیچ جای کامنتم شما یا هیچکس دیگه رو متهم به دروغگویی نکردم. فقط موضوعی که باعث تعجبم شده بود رو مطرح کردم. اگه بد نوشتم و نتونستم منظورم رو برسونم و باعث سوء تفاهم شد عذر میخوام. برات درخواست دوستی می فرستم.
دوستای گلم من چند تا پست راجع به دکتر شاهین صحرایی گذاشم ولی کسی نظری نداده بود....خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی در مورد کارشون داره بگه ....دماغای گوشتی رو چطور در میاره ؟کارش چطوره ؟
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
دوستان شهریار یحیوی چند درصد راضی داره خصوصا تو گوشتیا ؟ چون شنیدم سامی و شیروانی کارشون خیلی افت کرده ...
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
من نظری ندارم در مورد اکانتای جدید!!! چون کسی که به خودش مطمئنه دنبال اثبات حرفاش نیست!!!
مریمی متاسفانه یه سری افراد سود جو قصد تخریب و سرکوب نظرات ناراضیان رو دارن که فقط هم در مورد ناراضی های این دکتره محترم وجود داره و این موضوع خودش جای بحث داره!!!
مطلب بعدی اینکه خانومه فرناز شما مختاری هر طور دوست داری فکر کنی در مورده هر دکتری من قصد خراب کردن کسیو ندارم بارها گفتم مخاطبم با افرادیه که گول تبلیغات و عکسای سایت رو میخورن!!! عین خودم!!! من همه سعی و تلاشم اینه قربانی دیگه ای مثل من متولد نشه!!!
در مورد بخیه و جای بخیه هم همون طور که خانومه آرزو گفتن دکتر شاهین فتح سامی نسخه ی بعد از عملشون فقط پماد چشمی تتراسایکلین برای چرب کردن بخیه های داخلی بینی
قرص سیتیریزین ، تترتسایکلین، سیفیکسیم ، قطره ی نازوفرین برای ٣ روز بوده
نمیدونم شما با اطمینان و تاکید رو حرفاتون میخواید چی رو ثابت کنید!!! اینکه این دکتر نه کار خراب داره نه جای بخیه و نه مشکل تنفسی!!!
دروغ چرا بخاطر جو بشدت مشکوک و تبلیغاتی اینجا من هیچگونه عکسی از خودم توی این سایت قرار نخواهم داد تا تکلیف این شک و شبه ها برطرف شه!!! هرکسم میخواد هر حرفی بزنه اصلا واسم مهم نیست!!! چون واسه اثبات حرفام به یه عده آدم که هویتشون جای بحث داره وقت تلف نمیکنم.
ممنونم
وای خدایییییییی من یادش بخیر چننننن وقت بود نیومده بودم ذوق مرگ شدم صفحه آخر اسم دکترمو میشنوم!!! :) پرپر لدفاااااااااا عکستو بزار
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
سلامممممممم سوسی منو یادت اومد?
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند