2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
راستی پیشنهاد می کنم برید سایت دکتر کلانتر و فایل پی دی اف راجع به جراحی رو دانلود کنید و طبق اون عمل کنید خیلی کامل و عالی توضیح دادن و خب ایشون جزو باتجربه ترین ها تو جراحی بینی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگارین من نمیدونم چرا بی خودی خودتو تو خرج و زحمت می اندازی اصلا احتیاج نداری از روبروهم فوق العاده زیباست پولتو بردار برو ترکیه یا طلا بخر به جای این که بیخودی بدی دست دکترا
Kateliaجون بعد از تغییر تعرفه ها یدفعه نرخ ها عوض شد و بیمارستان گاندی شد 3 و نیم.که قبول دارم خیلی زیاده.واگرنه من و بانو منیر تقریبا تو یه زمان عمل کردیم .من 10 ماه پیش گاندی یک ونیم دادم.دستمزد دکتر و بیمارستانو با هم یجوری شد که هنوزم خود سامی 8 تومن میگرفت و بیمارستان گرون شده بود.دستمزد خود سامی از علامه خیلی بیشتره واگرنه بیمارستان از بیمارا به یه اندازه پول میگیره.
راستش من جدا وقتی نوشته های شما و آرزو رو میخونم ناراحت میشم.و تعجب میکنم چرا براتون اینقدر مشکل درست شده. و خوبی این سایت اینه که هم راضی ها و هم ناراضی ها توش باشن و نظر بدن و هیچکدوم همو سرکوب و متهم نکنن.یه عده هم این وسط سردرگم میشن.یه عده از نارضایتی بقیه استفاده میکنن و شروع به تبلیغ واسه بقیه دکترا میکنن.آخه چی بما میرسه از تبلیغ الکی؟ من بشما حق میدم که ناراحت باشید ولی امیدوارم که خود دکتر مشکلتونو حل کنه و شما هم راضی بشین.
ترمیم با دکتر سامی
نگارین جان بینیت مشکلی نداره دختر بعد از عمل اگر یه درصد اون چیزیی که میخوای نشه پشیمون میشی دقیقا مثل من چون خوددکتر سجادیان روزمشاوره به من گفت قبلا بینیتو عمل کردی!!!!!!!!!!!
دکترسجادیان