2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان من تقریبا نه ماه از عملم میگذره و راضیم همه میگن بینی ام طبیعی و خوب شده ولی هنوز ورم دارم دکتر سجادیان اصلا بد اخلاق نیست !!! الانم هرکی میخاد بینی شو عمل کنه سجادیانو بهش پیشنهاد میکنم چون دکتر مسئولیت پذیریه و حتی اگه مشکلی باشه قبول میکنه اگه قصد عمل دارین به شنیدها اعتماد نکنید و حتما مطبش برین دکتر اینستاش همه جور کاریی میذاره فیلم منم میخاست بذاره خودم قبول نکردم منم دکترمو از اینجا انتخاب کردم و چند بار مطبش رفتم.
مانا حان ممنون در ضمن مبارکت باشههههه دقیقا همینطوره و عکس اصلا معیار خوبی نیست منم چون تو مطب خوشم نیومد د . امیری زاد رو انتخاب کردک دیگه از خدا خواستم کمک کنه
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااام منم با مانااا موافقم اینجا وقتی خوندم دکتر سجادیان اخلاقش بده کلییی شاخ دوردم چون ی دکتریه ک خیییلییییی مهربووون و صادقه و خیلی باهاش راحت میشی وقتی صحبت میکنی نمیدونم هرکی هر دکتریو دوست داره میتونه انتخاب کنهه جدا از کارای ایشووون ک مثه همه ی دکترها راضی و ناراضی داره اخلاقشون خیلی خوبه ...
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
مل مل جونم ایشالله که عالی بشع بینیت من واقعا واست دعا میکنم چون اینجا به همه کمک کردی مخصوصا به من واسه انتخاب دکترم نگران نباش من 15 مرداد عمل دارم اگه خدا بخواد مشکلی پیش نیاد
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
خوش گفتار جان با هزینه بیمارستان 3.500 شد قبل عملم ازم عکس نخواست اما خودم از وایبر براش فرستادم امیدواری داد .عکس رادیولوژی هم باز خودم گرفتم بخاطر بیمه... مامان سوین : این برای تهرانشه66554254
نگین جون. خب شماره دکترو بده منم تو وایبر باهاش چت کنم. عکس بفرستم نظرشو بده.
نگین عملت خیلی خوب بوده از این جهت که ورم و کبودی نداشتی. ولی یه چیزی بگم؟ بینیت ظریف مریف نشده‌ . نمیدونم چرا این حسو دارم. شاید پوستت ضخیمه. شاید هنوز ورم داره، شاید چون لنز دوربینو چسبوندی به بینیت و عکس انداختی این فرمی نشون میده. نمیدونم . خودت بگو
مل مل عکساتو دیدم. واقعا جا خوردم. بینی خودت قبل عمل عیب و ایرادی نداشت. چقدر یه دکتر باید بی هنر و دست و پاچلفتی باشه که کارش بشه اون عکسا . دکترت چه توضیحی داشت بده. آخه اصلا غیر قابل تصوره. ولی معلومه دختر با اراده و با ایمانی هستی. به خدا توکل کردی ان شاالله خدا سختی های این مدت رو از تن و روحت بیرون کنه. و نتیجه ی قابل قبولی از عملت بگیری. برات دعا کردم . از شما هم التماس دعا دارم .
مل مل جون. در مورد دکتر فرناد کرمی فر اطلاعاتی داری بهم بدی. سایتشو که بررسی میکنم احساس میکنم بهترین جراح پلاستیک ایرانه ، ولی اسمش توی انجمن جراحان پلاستیک نبود. تا حالا این سوال رو سه بار پرسیدم. الان دیگه عروس باید جواب بده
سلام نگین جون مرسی عزیزم ازجوابت بچه ها واقعا اینقدر مرددم تو انتخاب دکتر که امکان داره قید عملو بزنم کلا واقعا خوش به حال اونایی که مادرزادی دماغشون قشنگه بهشون حسودیم میشه اخه این چه وضعشه مردم از استرس این دماغ که آیا خوب میشه بعد عمل یا بعد از چند سال دوباره برنمیگرده به حالت اولش و ..... واقعا در این موارد تصمیم گیری چقد سخته