2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095438 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم کلانتر هرمزی اصلا تو مطب نمی پذیره و فقط ثبت نام سایت. شماره مطبش هم یه مدت زنگ میزدم جواب نمیدادن.زنگ زدم بیمارستانش گفتن دکتر وقتش تا سه سال دیگه پره . راسته؟ هزینه ی عملش رو کسی میدونه چقدره؟ پول دوسته؟
مل مل جان از کارای دکتر خداکرمی عکس نداری؟من بینیم گوشتیه دوس دارم بینیم نوک تیز و کوچیک بشه کلیپسی نباشه دکتری سراغ داری که کاراش تواین مایه ها باشه؟خیلی استرس گرفتم هنوز دکترم مشخص نکردم
سلام خدمت همه دوستان من میخواستم این تابستون بینیمو عمل کنم . بینی من استخونیه و میخوام فقط قوزش برداشته شه و شدیدا رو مسئله طبیعی شدنش حساسم و مشکل تنفسی هم ندارم . و از طرفی امکان عمل هم تو تهران هم مشهد و هم شیرازو دارم . سوال اولم از دوستان با تجربه و دلسوز اینه که : من یه 10 صفحه ای از اینجا و از سایت های دیگه خوندم ولی واقعا دارم گیج میشم کار کدوم ییک یاز این دکترا : نراقی ، کلانتر، خداکرمی،امیری زاد و ... میدونم باید برم تو مطباشون ولی بازم هنوز نفهمیدم کدوم 3 نفریو کاندید کنم که بهترین باشن واسه کاری که من میخوام .کدوماشون بیشترین راضی رو دارن و کارشون طبیعیه و مشکلات تنفسی هم به بار نمی اد و عمل دوم هم نمی خواد ؟ :)) { تو هر کدوم از این 3 شهر معرفی کنن اگه کسی میشناسه ،ممنون میشم} * خیلی خیلی ممنونن میشم از دوستان دلسوزی که به من و کسایی که سوالشون مث منه کمک کنن :)) ** طاعاتتون هم قبول باشه ;-)