در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام بچه ها . من تازه اومدم . میخوام هم چونمو که عقبه جراحی کنم و حالا که دارم تا اتاق عمل میرم دکتره پره های بینیمو جراحی کنه. و یه غضروف برا کشیده تر شده دماغم به جلو بذاره. با بقیه ی بینیم مشکلی ندارم. کلا هم 9 تومن میتونم خرج کنم. اما پیش هر دکتری هم نمیخوام برم. یه نفر باشه که هم کارش خوب باشه و هم منصف. برای پره ها ، پول یه عمل کامل رو نگیره. راستی میدونید عمل چانه( برش استخوان؛ و پروتز) هر کدومش چقد میشه حدودا ؟ من از قم هستم و یه سوال دیگه: آیا میشه با دکتر شرط کرد عمل رو از ابتدا تا انتها فیلمشو داشته باشیم؟ تو رو خدا مفصلا منو راهنمایی کنید. خیلی تو این زمینه شوتم
سلام ندولی جان برای ترمیم من که خودم احتمالا میرم پیش د . امیری زاد اما برای تحقیق برای ترمیمت اول از پزشکای خیلی ماهر شروع نکن من نظرم اینه: دکتر یحیوی - دکتر خدا کرمی - دکتر رزیتا بشارتی زاده - دکتر امیری زاد - دکتر منافی - دکتر کلانتر هرمزی هر کدوم رو اطلاعات خواستی در خدمتتم ببخشید که جوابت رو اون روز ندادم من وقتی صفحه جلوم باز باشه پاسخگو هستم اما وقتی کارم زیاد بشه متاسفانه نمیتونم ج بدم و چک کنم چون شاغلم
سلامخوش گفتار عزیز شما هم بنظر من به این بالا مراجعه کن دکتر سرکارات (متخصص فک و صورت )دکتر کلانتر هرمزی(فک و صورت و بینی )-دکتر خدا کرمی(فقط بینی )- دکتر رزیتا بشارتی زاده - دکتر امیری زاد - دکتر منافی (من تو مطب این سه تا فک ندیدم .) در مورد فیلم عمل نمیدونم اما من تو عمل هام فقط تو ریکاوری دوربین دادن خانوادم ازم عکس گرفتن
راستی فقط همون یه کوچولو قوز رو بینیتو میخوای ترمیم کنی؟ یا مشگکل تننفسی و سوراخ بینی هم داری؟ اگر قوزه برو سمت دکترهایی ک تو بینی اولیه ماهرن چون بینیت واقعا در این صورت کاری نداره اگر مشکلاتت زیاده برو سمت ترمیمی ها
سلام دوستان من 20 ماه رمضون میخوام بیام تهران عمل کنم .چون از کارای دکترای شهرمون خوشم نمیاد .نظرم دکتر فرزام هستش که 5 میگیره اما فقط 1کار دیدم ازش که خوب بود .. به نظرتون برم پیشش یا نه؟..وقت زیادی هم ندارم که بگردم تو مطب دکترا فقط 10 روز تهرانم میخوام تو این 10 روز عمل کنم اگه میشه کسانی ک تو این زمینه اطلاعات دارن 1دکتر خوب تو همین رنج قیمت که کارشم شیک باشه معرفی کنید... ممنون