2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095471 بازدید | 66696 پست
سلام بچه ها من امروز رفتم گرمارودی البومشو دیدم قدیمی بود البومش خوب بود 3 نفرم تو مطب بودن که 2 3 ماه از عملاشون میگذشت خیلی خوب بودن خودشونم راضی بودن حالا دوست دارم دکتر دیگه ام برم من عروسکی و کوچیک میخوام دکتر سراغ داشتین بگین توروخداااااااااااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطمه جان بینیت گوشتی یا استخونی راستشو بخای من نظرم رو سامی والی چون میگن کوچیک نمیکنه من نمیخام باهاش عمل کنم چون بینیم خیلی بزرگه باید کلی کوچیک بشه که به صورتم بیاد اگه زحمتی نیست عکساتو تو پیام خصوصی برام بفرست
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
من مطب چندتادکتررفتم داوودی افلاکی ابیانه فتح سامی دیگه بغیرازیحیوی کسی روپیدانکردم که ازکاراش خوشم بیاد من بینی باکمی قوس و نوک تیز دوست دارم اگر کسی رو میشناسید که تواین مدلاس کازش بهم بگیدممنون میشم
الین جون شما که مطب ابیانه رفتی نظرت راجع به بینی اونایی که از نزدیک دیدی چیه؟راضی بودن؟قشنگ عمل میکنه؟ من تصمیم دارم با ابیانه عمل کنم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نانازی من بینیم استخونی هست فک کنم ... ی قوز کوچیک داره و یکم افتادگی سر بینی ... بزرگ نیست بینیم ... من میخوام فقط ایراداتش برطرف بشه ... مهم نیست واسم کوچیک نکنه ... من عروسکی دوس ندارم ... دوس دارم طبیعی باشه ... عکس بذار ببینم دارم ... آخه من همیشه عکسامو از زاویه ای میگیرم که ایرادات بینیم مشخص نشه ... ولی بذار بگردم بازم ...
فاطمه من برعکس تو هم خیلی کوچیک میخام همه نیمه فانتزی چون اجزای صورتم کوچیکه بنیم باید خیلی کوچیک بشه دقیقن ۱/۳ صورتم اکسامم صفحه قبله صفحه ۱۸۶۰ من بینیم خیلی بزرگه مخصوصن تو صورتی که اجزاش ریزه خیلی بیشتر به نظر میاد واسه همین دنبال دکتروام که واقعن کوچیک کنه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
نانازی به نظرت واسه من سامی مناسبه ؟! راستش دوس ندارم خیلی هزینه کنم ... سامی گرون میگیره ... ولی من از کارای سایت دکترهایی که دیدم خوشم نیومد ... مجلسی ... نادریان و ... دوس داشتم حداکثر با 6 تومن تموم بشه ... ولی هیچ اطلاعی ندارم در مورد عمل بینی و دکترهای مربوطه اش ...