2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
سلام دوستای گلم,کسی از دکتر ابیانه اطلاعاتی داره؟دیروز رفتم مطبش برای مشاوره ولی نتونستم ازش نمونه ببینم.ممنون میشم کمکم کنین.واقعأگیج شدم مهرماه عروسیمه باید تیرماه عمل کنم
آنالیا جان و آبنوس عزیزم دلایل نارضایتی من از سجادیان 1- عدم تقارن دو طرف تیغه بینی 2- برجستگی روی تیغه بینی که قبل از عمل اصلا برجستگی روی تیغه نداشتم 3- عدم تقارن پره های بینی 4-تیغه بینیم نسبت به پایین و نوک بینی خیلی نازک شده
دکترسجادیان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسپینا جان بینیت چطور بود،گوشتی بود به نظرت پیش کی برم،وای حالا گریه میکنم انتخاب من سجادیان بود ولی الان که اینجور گفتی... به نظرت چیکار کنم،پیش کی برم، رسپینا قبول داری ناراضی سجادیان گسبت به بقیه کمتره? میشه عکسه بینیتو بزاری? بینیت پر کار بوده یا کم کار?...
LiiiAna جان دکتر هایی که من رفتم تقریبا از ماهرترین ها و نامی ترین ها بودن متوجه هستم بینیت چطوره دکتر های طبیعی کار د. کلانتر هرمزی د . آتوسا ضیفمی (حدودا) د امامی د. منافی د. امیری زاد د خدا کرمی د .چایچیان (البته زیاد پیشنهد نمیکنم )) د . بشارتی زاده د . بنیادی(ب نظرم نوک بینی هاش پایینه ) د .سرکارات(بیشتر فک و صورت کاراش خوبه گویا .زیاد اطلاع ندارم ) الان عجله دارم من تا 4-4:30 باز هم بر میگردم جواب میدم رسپینا جان پزشکت اگر هم بینیتو خراب کرده درست میگه ک نباید زیر یک سال دست زد حتی اگر ناراحت هستی صبر کن من میام راهنماییت میکنم تا چند ساعت دیگه ک چ باید کرد چون بینی تا دو سال از نظر د . کلانتر هرمزی عین حفره های پنیره ک دست زدن ب اون تبعات جبران ناپذیری داره
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
وای مل مل بیا به منم بگو دارم دیوونه میشم،پیش کدوم دکتر برم?اینایی که گفتی کاراشون خیلی طبیعیه،من دوست ندارم. نمیخوام فانتزی باشه،ولی خیلی طبیعی دوست ندارم.حداقل نیمه فانتزی
پس شما برو پیش دکتر کامران خدا کرمی. از منشیش ام بپرس چ روزایی مریضای عمل شده اش میان من تو مطبش هزار جور کار متنوع دیدم وگرنه به همین راحتی معرفیش نمیکردم
پس شما برو پیش دکتر کامران خدا کرمی. از منشیش ام بپرس چ روزایی مریضای عمل شده اش میان من تو مطبش هزار جور کار متنوع دیدم وگرنه به همین راحتی معرفیش نمیکردم
سجادیان رو نمیشناسم ایشون 3/500/000امسال خودش میگیره700/000--800/000اگر اشتباه نکنم کلینیک میرداماد ویزیتش 92فقط5000بود الان شده15/000ت الان بزن تونت سرچش کن اطلاعاتش میاد