2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
Asraa جان: شیروانی و سامی و نادریان تو فانتزی خوبن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسرا من محبوبی راد میشناسم.هم راضی داشته هم ناراضی.کلا کارش فانتزیه و بیشتر برای بینی های گوشتی.نمونه کاراش هم تو اینستا هست.منم چند تا نمونه عکس دارم ولی اینجا نمیتونم بفرستم.
نانازی جان تا خودت نری مطب صد تا هم عکس ببینی واقعا خیلی به دردت نمیخوره ولی اگر بینی خودت بزرگ نیست سامی برات خوبه ولی اگر بزرگ ه و بینی کوچیک میخوای نه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
رها جان شما چند نمونه کار از بازیاری دیدی که میگی عالیه؟ من خودم با بازیاری عمل کردم بینی من منهدم کرد 3 ماه پیش با منافی ترمیم کردم از دنده پیوند شدم ولی بازم نیاز به روتوش داره از بس بیی من تراشیده بود من نمونه خراب به معنای واقعی از بازیاری زیاد دیدم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
رها جان با دیدن یک نمونه خوب نگید عالیه . بازباری دکتری هست که نمونه کار خوبش جزو درصدهای کم قرار میگیره و درصد کار خرابش خیلییی زیاددده
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام دوستان من بینی گوشتی دارم و میخوام تا مرداد عمل کنم. از کارای دکتر یحیوی خیلی خوشم اومد ولی هزینش بالاس و نمیخوام بیشتر از 5تومن پول بدم ممنون میشم راهنماییم کنید