2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5096349 بازدید | 66699 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همونا بودن.نگین من هنوز دماغشون رو ندیدم ولی تو دیدی .چه جالب. خالا خوب شده بود؟خالم از دیروز صبح تا 1 شب اونجا بود.عملاش زیاد بود.مرسی عزیزم اگه بذاری ممنون میشم
titi سلام من رو به خالت برسون همراه خواهر شوهرشم بود.یه روز قبل عملش دیدمش که قبلنم با فروهنده عمل کرده بود من دماغاشونو ندیدم پسر خالتم دقت نکردم زیاد خودم تامپون داشتم رفتم که در بیارم.لاین اگه داری بیا عکس قبل عملمو بت نشون بدم اینجا ضایع میشم :))) neginhadisi
باشه عزیرم.ایدی لاینتو بگو اد کنم.خواهر شوهرش نبود.اونم خواهرش بود.یه خانوم که چشاش ابی بود.اره10 سال پیش با فروهنده عمل کرده بود.مشکل تنفسی داشت.اومد که بینیشو عمل کنه گونه هاش هم زل بزنه.لاین منم تی تی هستش
بهناز جان انگار پست عکست رو پاک کردی.. میشه بپرسم مگه شما ناراضی هستی که بچه ها پیشنهاد ترمیم دادن؟! میشه یبار دیگه بذاری ما هم ببنیم و یا اینکه توضیح بدی مشکل بینیتون به نظر خودت از کجاست که رضایتت جلب نشده؟!