در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شمیلا جونی شما خوبییییی عزیزم پخ دارم چند روزه,ولی هرکار میکنم باز نمیکنه,شما نبودی گلم? بههرحال من درخدمتم اما از تجربه بعد عمل,,چون من وسواس ندارم ازچیش بگم درد روزهای اول فقط اگه سرتو زیاد پایین بگیری
سلام سارگل جونم فدای محبتت عزیزم خوبی شما؟ چرا عزیزم انتخاب کردم دکترمو عملم هم شونزدهمه انشاا.. دکترم هم فعلا اسمشو نمیبرم وقتی از خودم مطمئن شدم حتما حتما میام و میگم ولی بعد از کلی مردد بودن بالاخره یقین پیدا کردم
ویدامین جان آدرس سایت دکتر میلانیو گذاشته بودی رفتم تو سایت فقط سوال برام ایجاد شد چرا عکس نفر اول قبل و بعد عملش هیچ شباهتی بهم ندارن چطوری بعد عمل ابروهاش این شکلی شده به نظرت
سلام دوستان من یه مشکل خیلی بزرگ دارم واقعااااا کمک دختر خالم که متولد استرالیا هست دراه یه ماهه دیگه میاد ایران برا عمل بینی خیلی حساسه فارسی هم بلد نیست که این سایتو معرفی کنم بره مطالعه کنه بگه کی روی میخواد تروخدا شسته رفته یه دکتر خوب بهم معرفی کنید به من اعتماد کرده گفته یکی رو پیدا کن یه ماههم بیشتر ایران نیستش تروخدا کمکککککک
زلال باش...فرقی نمیکنه گودال کوچک آبی باشی یا دریای بیکران ...زلال که باشی آسمان در تو پیداست...