2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
خب واسه چی ارتفاعو کوتاه نمیکنه؟؟قشنگ نیست که.شاید از تنفس میترسه

مانی در مورد سامی چی میدونی؟؟نمونه هایی که دیدی ارتفاعهاشون زیاد بوده؟؟؟

در مورد شیروانی و قناعت پیشه چی میدونی؟؟کمککککککککک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نانازی من کارهای محبوبی راد رو تو اینستاگرام دیدم.به نظر من کارهای فانتزیش خیلی قوس داره و بینی از نیمرخ خیلی کوتاهه ولی بینیهای طبیعی رو قشنگ در میاره.البته داشتن یا نداشتن مشکل تنفسی بیماران رو باید با مراجعه به مطب و دیدن نمونه ها متوجه شد.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
mania تهه دلم با سامی از اول هم با سامی بود بیمارش مشکل تنفسی ندارن کارش هم خوبه ولی ی کم ارتفا بینی زیاده نمیدونم چقدر کوچیک میکنه محبوبی راد خوب کوچیک میکنه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
میدونم بیشتر نظرم رو سامی اگه فرم بینمو دوست نداشته باشم باز بهتر از اینه که تنفسم بد باشه من خیلی دلم میخواست با شیروانی عمل کنمavayel والی خوندم که خیلی هاشون مشکل تنفسی دارن منصرف شدم با اینکه بینی های کا چند سال پیش عمل میکرد خیلی خوب بود الان ناراضی زیاد داره
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
Man!a جون منم گزینه ام سامیه ولی به نادریان هم امبدوارم.یه ویزیت باهاش میرم ببینم چی میشه.
از اول به شبروانی خییلی امیدوار بودم ولی منم در موردش بد خوندم ولی الان از بس بدون گزینه ام شاید یه سر بزنم مطبش.قناعت پیشه هم در موردش فقط شنیدم.ناراضی نشنیدم داسته باشه و کارهاش میگن قشنگه.

شما چی؟؟!!
بچه ها مانیا صدام کنین راحتتره براتون یعنی واقعا سبک کار سامی یهو اینقد عوض شده؟!فکر نمیکنم اگه ازش بخوای و بتونه انجام بده مخالفت کنه
میم مثل ♥مـــــــــــــــادر♥