2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095534 بازدید | 66697 پست
بچه ها کسی میدونه دکتر محبی چقدر میگیره؟ از کاراش خوشم اومد
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من دقیقا 2 ماهه عمل کردم.از فرم بینیم خوشم میاد.فقط یه فرورفتگی کوچیک روی تیغه بینیم قسمت میانیش بوجود اومده که دکتر گفت ورمه و دوبار که رفتم ماساژ داده رفته ولی چند روز بعد دوباره چیدا شده.من یه کم نگران هستم آیا شما همیچین تجربه نداشتین؟ بانو منیر جان هستی عزیزم؟ راستی دیشب دکتر میخواست برای ورم بینیم آمپول بزنه راضی نشدم.چون از عوارضش میترسم.گفت اگر عجله داری ورمها بره بزن.ولی من که اصلا نگفتم عجله دارم.نمیدونم چرا اینکارو میخواست بکنه.گفتم صبر میکنم تا ورمها برمه.بالاخره همه تا 6 ماه حد اقل ورم دارند.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.