2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095533 بازدید | 66697 پست
سارینا من از لارستان زدم رفتم تهران پیش سجادیان عمل کردم ؛ ولی قبلش تو شیراز تحقیق خیلی کردم یکی میگفت سامی یکی میگفت ربیعی ؛ پیش همشونم رفتم بدک نبودن ناراضی داشتن و راضیهم کم نداشتن
سلام بچه ها من تازه عضو اینجا شدم ولی مطالب رو خیلی وقته دنبال میکنم من اهل تبریزم ولی میخوام تهران عمل کنم چند تا دکتر کاندید کردم میشه هرچی راجبشون میدونین بهم بگین ؟ میخوام هرچه سریع تر تماس بگیرم واسه تابستون وقته مشاوره بگیرم روشن میلانی محبی فتح سامی سجادیان برزنجی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان سید امیرعباس به دکتر غلامرصااحمدی اعتماد کن خیلی کاراش خوبه سارینا من دیروز یه دختره راتو خیابون دیدم دماغش عالی بود گفتم شما با کی عمل کردی گفت من شیراز عمل کردم با دکتر خسروی
سوگندهمین پارسال دوستم با محبی عمل کرد خیلی صورتش بی نمک شد بچه ها عکس های سایت محبوبی راد تعریف میکنن ولی من دیدم جالب نبود شما نظرتون چیه؟ به نظرم من اولین دکتری که رفتم دکترفرهنگ بود از همشون هم قشنگ تر عمل میکرد باید همون اول میرفتم پیشش
اتفاقا منم یکم پیش سایت محبوبی راد رفتم خیلی کوچیک میکنه ولی خوش فرم در میاره کج و کوله نیس دستش عادت کرده به این مدل ولی نمیدونم به صورت من بیاد یا نه کارای سجادیان رو خیلی پسندیدم به نظرت از الان تماس بگیرم میشه واسه تابستون وقت گرفت ؟ میخوام یه بار بیام تو یه هفته همه اونایی که مد نظرمه برم
دینا هی من سرچ میکنم ایزدفر میبینم هیچی نیست.

منم دو تا از دوستام با فرهنگ عمل کردن واقعا عاااالی شدن.یکیشون که اینقدر بینیش زیبا شده یعنی هر کی میبیندش ازش میپرسه، ولی اینجا شنیدم انگار بگیر نگیر داره از خیرش گذشتم.کسی مورد دیگه ای ازش دیده؟؟

واقعا انگار عمل بینی شانسه.دیشب توی نوعروس یه نفر عکس بینی اش رو گذاشته بود که با محبی عمل کرده بود واقعا خییییلی خوشگل شده بود.البته نمیدونم تاریخ عملش کی بود؟؟؟!!!!