2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان من براى بعد از عید تو فروردین میخوام بینی مو جراحى کنم الان دو ماهه دارم مطالب اینجا رو دنبال میکنم (از قبل تا الان) فکر کنم چشمامو هم باید بعدش عمل کنم. تا الان بیشتر از همه نظرم رو عمو دکتر یزدانفره ولی یه کم ته دلم شک دارم فکر کنم یکى دونفر باهاش اینجا جراحى کردن ولى آخر نفهمیدم راضى بودن یا نه؟؟ با دکتر سامی بعد از عید وقت ویزیت دارم ولی مثل اینکه تازگیها خرا بکاری داشته میخواستم بدونم از یزدانفر چقدر میدونین و اینکه خرا بکاری داشته یا مشکل تنفسی؟
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطیما جان من عکسم هنوز صفحه 1681 هست. اونجا 3 هفته است. من به دکتر گفتم تا آخر تعطیلات نوروز چسب میزنم. گفت بهتره تا دوماه بزنی ولی اشکالی هم نداره. دیگه فکر کنم تا آخر تعطیلات مدام داشته باشم بعدم فقط شبا بزنم تا دو ماه بشه. بعد از تعطیلات دوباره عکس میزارم عزیزم که یک کمی تغییر کرده باشه.
سلام دوستان 5 ماهه عمل شدم و بینی من ورم ِ نامتقارن داره. خیلی نگرانم و میترسم ورم نره برای کسی پیش اومده ؟ میشه منو راهنمایی کنید چسب بزنم یا دیگه نیازی به چسب نیست و طبیعی میره ؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
سلام من 20 روزه عمل کردم دیشب داشتم باسرم بینیمو شستشو میدادم از یه سمت بینیم مقداری خون تازه اومد من خیلی نگرانم کسی میدونه واسه چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها فین کردن چه مشکلی ایجاد میکنه من از روز 7ام اروم اروم فین میکردم
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
سوییت جان با دکترت تماس بگیر مطمئن شو عزیزم. من هر دفعه که بینیم رو با اسگالش شستشو میدم خیلی آروم فین میکنم ولی فین محکم و طولانی خوب نیست رز جان یعنی دکترت ۵ ماهه توصیه به چسب زدن کرده یا خودت اینکار رو کردی? من شنیدم چسب زدن به مدت طولانی برای بینی ضرر داره. نیکی جان فکر نمیکنم مشکلی پیش اومده با ولی با دکترت تماس بگیر. من هم یک بار میخواستم از ماشین پیاده شم کیفم رو محکم زدم تو بینیم خیلی هم درد گرفت ولی خدا رو شکر مشکلی نداشتم
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
مرسی نسرین جون راستش به دکترم فعلن دسترسی ندارم 4شنبه پیشش وقت دارم حتمن بهش میگم ولی تا اون موقع نمیدونم بانگرانیم چیکار کنم در مورد چسب بینی ام یکی از دوستای من تا 6 ماه زد مشکلی نداشت البته من نطر خودمم رو اینه که نباید زیاد زد تا پوست بینی اسیب نبینه یه نفسی بکشه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !