2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
واقعا ممنون که راهنمایی میکنی. من مدل خیلی خاصی مد نظرم نیست دوست دارم چیزی باشه که به صورتم بیاد. چون من صورتم استخونیه. دکتر هم صراحتا گفت تو هرچی هم بگی من کار خودمو میکنم! باید چیزی باشه که به صورتت بشینه
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
عزیزم من از روز تصمیم گیری برای عمل تا انتخاب دکتر و قبل از عمل و بعد از عمل تو این تاپیک پست گذاشتم. ازین به بعدم رو چشم برای همه ی کسایی که میخوان تصمیم بگیرن این کارو میکنم. امروزم دارم میرم مطب بنظرم برای آرامش خودت و اطمینان از تصمیمت بازم برو مطب اگر خواستی امروزم بیا . آره اصولا همینو میگه اما خب براش مهمه که انتظارات تورو هم بدونه یعنی باهم کنار میاین مطمئن باش. من تو مطب بینی های خیلی کوچیک هم دیده بودم که شاید در نگاه اول ما میگفتم وای این چیه ولی خب وقتی بینی قبل عمل طرفو میبینی کاملا قانع میشی ازین لحاظ که بهتر شده بینیش و خراب نشده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز روز چهارم بعد از عمل هست ! کبودی ها رفتند هورا!!!! ورم ها خیلی کمتر شده چهارشنبه باید برم برای برداشتن اسپلینت ! از حالت گیجی هم ۸۰ درصد در اومدم! من آب کرفس و آب هویج خیلی خوردم باضافه چای سبز! دعا کنید یه بینی خوب و خوشگل تحویل بگیرم
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
بچه ها من بیشتر از 2 ماهه که دارم دنبال دکتر خوب میگردم فعلا از کارای عباس زاده خوشم اومده ولی شنبه هم با مجلسی وقت ویزیت دارم. میشه راهنماییم کنید؟ کسی اینجا با دکتر عباس زاده عمل کرده؟ کار کدومشون بهتره؟
من دو سال پیش با سامی عمل کردم و به نظرم هیج کدوم از بینی هاش طبیعی نیست اینو باید بدونیم که به هر بینی بزرگی بینی طبیعی نمیشه گفت البته الان مممنه کاراش طبیعی تر شده باشه اون چیزی که مانی در مورد توک گرد میگه کاملا درسته یه پروتزی میزاره که دقیقا اندازه یه نخودچی سر بینی گرد میشه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
مانی یادت نیومد منو جوجو نیناسل غزلی جان ماریپز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه قدر تاپیک خوب بود اون موقع :)
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
درود بر همه لاریسا: چه عجب از این ورا :) چه خوبه بچه های قدیمی میان داری میکوبی از نو بسازی؟ :) دینا: سلام خوبی؟ آخه دیگه بچه ها نمیان، ببخشید فکر کردم جدیدی نمیشناسمت :) الانم تاپیک خوبه ولی خوب چون نمیشناسیم صمیمیت ها کمتره و به اندازه تاپیک های قبلی نیست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آره الان خوبیش اینه تاپیک آرومه خداروشکر من با نینا ارتباط دارم با بقیه دیگه نه چه قدر زود میگذره :) من اصلا راضی نیستم کاتالیا جان بینیم کاملا قوس داره یه تو رفتگیم رو پره بینیم هست و نوک تیز درکل به نظرم اصلا خوب نیست بینیم ولی حوصله عمل دوم هم ندارم
دلسا: این خانوم از بچه های همین تاپیک بود با دکتر ابراهیمی عمل کرد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید