2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
بچه ها من شنبه میخوام برم مطب علامه ویزیت شم ، این دکتر و میخوام ویزیت شم اما بقیه دکترارو فقط میرم مطب گردی ، میام از همه چیش براتون میگم ، البته بانو منیر جان اینجا مثل یه مادر مهربان هوای همه رو دارنو تجربه دارنو جواب همه رو میدن 💋💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبا یه کاربر توانجمن نوعروس به اسم "پروانه دریا" هست که اونم تازه با محبوبی راد عملیده اینم لینکش http://www.nowaroos.com/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C--9217?page=717
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سلام دخترا سومین روز از عملم هم داره میگذره 26 بهمن با دکتر ابیانه عمل کردم دیشب یعنی دو روز بعد تامپون ها رو در آوردم اول بگم که من شنیده بودم که عمل بینی درد نداره و اینا باید بگم که اتفاقا درد هم داره من که خیلی درد کشیدم اما دیشب درد بینیم به اتمام رسید و الان فقط گلو درد دارم در حال حاضر تا یکشنبه گچ و اتل رو بینیمه اما میدونم که تغیرات زیادی کردم چون بینیم پر از اشکال بود حالا گچ رو که برداشتم سعی میکنم بازم بیام و اطلاعات بدم راستی توی این رفت و آمدا به مطب مثلا دیروز اغلب همه میگفتن که بعد از عمل اصلا درد نداشتن اما من داشتم با این حال ورم و کبودیم خیلی خیلی خیلی کم بود یعنی انگار نه انگار این درد برای این ورم و کبودیه
آرشیدا جان اره مطمئن باشه درست میشه کلا بعد عمل خنده آدم انگار مصنوعیه نهایت تا 6 ماه کامل برمیگردی به حالت قبلت اصلا نگار نباش
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php