2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلاااااام مامان آدرین افلاکی با اینکه میگن کارای ترمیمش خوبه و...ولییییییییی ب نظرم واقعااااااااا بیریختتتتتتتتت کاراش یکی از دوستام با اینکه بینیش خیلیم پر کار نبود و استخونی بود پیشش عمل کرده نمیشه تو صورتش نگاه کرد بخدا ...سلیقه ایه ولی دیگه این کارش آنقدر بیریخت همه میگن....اصلا داغون زشت ....ملکان راد فقط نمونه کاراشو رو عکس دیدم چند سال پیش.....یادم بد نبود ولی خیلی نمیشناسم یه بارم داشت تو ی برنامه صحبت میکرد. خودت اول ببین چ مدلی میپسندی بعد چند تا دکتر که نتیجه تحقیقاتت روشون+بود انتخاب کن چند بار برو مطبشون نمونه کار ببین و باهاشون کامل و واضح صحبت کن ببین چجوریاس.
...
خاطره جان....هییییچ حسابی رو ظاهر فعلی بینیت باز نکن 2 هفتشه طفلک تازه من بعد 3 سال اونروز یکی از دوستام که چند ماه منو ندیده بود برگشته میگه باز بینیتو عمل کردی!!!!!!!!!! اصلا الان مشخص نمیشه قرار چه شکلی شه
...
لاریسا جان من رفته بودم مطب دکتر خشایار احمدی برای بینی چند تا کار لیفت و ریبایی صورت ازش دیدم عالی بود بنظرم پیشش برو برای ابروت یه خانمه اومده بود کل صورتشو کشیده بود خیلی خوب شده بود کتانه جان مرسی از نظرت ولی تمام رخم یجوریه منم مثل خاطره جون هیچ حسی به بینیم ندارم بلاتکلیفه خدا کنه زودتر شکل بگیره
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
ساسان جان سلام خوبی؟؟بچه جونم خوبید؟ خاطره خانم خوبی؟ ساسان و خاطره جون بیزحمت عکس خودتونو که با سامی عمل کردید رو تا آخر شب بذارید ببینم و خواهشا زود عکس رو برندارید 20 روز دیگه عمل با سامی دارم برام دعااااااااااا کنید عزیزای من
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
غلامرضا خاتمی جای بخیه هاش خیلی میمونه . دوم اینکه ایشون جراح عمومی هستن نه ای ان تی نه پلاستیک. مدل بینی که در میاره قشنگه من خیلی برای یکی از اقواممون رو خوش اومد بطوریکه اول گفتم منم میرم بی تردید خاتمی( بطوریکه یکی دیگه هم توی فامیل روی همین حساب که ایشون خوب شده بود امسال مهر رفت پیشش ) ولی الان بعد از گذشت یکسال که از عملش میگذره به نظرم سرش زیاد نسبت به یکسال پایین اومده و کلا مدلش تا حدودی تغییر کرده. این شخص دوم رو هم من ندیدم میگن به صورتش خیلی کوچیک شده ولی من خودم ندیدم
من از الان نگران بعد عملم فقط برای دو مورد یکی حالت تهوع بعدش خیلی میترسم بیشتر از خود عمل بعدی اینکه نحوه خوابیدن..من اصلا عادت ندارم به پشت بخوابم..همش در چرخشم تو خواب..یا رو شکم میخوابم یا به پهلو بنظرتون چاره چیه؟؟اگه نظر بدین ممنون میشم
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید