2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
ورم اون سمتم بیشتره،ولی خوب عمل با دکترای شناخته شده مثه همین سجادیان و سامی،هم ریسکش کمتره هم نتیجش بهتر نسبت به اینکه با یه دکتر معمولی عمل کنی...به نظر من پسرا اگه مشکل جدی ای ندارن اصلا نباید عمل کنن مگه این که هم از نظر تنفس مشکل داشته باشن هم این که بینیشون تو جامعه نا متعارف باشه،که من هر دوتا مشکلو داشتم و الان شکر خدا جفتش حل شد
سلام بابا چرا عکس بینیهاتونو انقدر زود برمیدارید! Abbey road با توجه به اینکه تازه عمل کردی بنظرم بینیت خوب شده اون ورم تیغه هم طبیعیه مطمین باش به مرور بهتر میشه من امشب رفتم گچمو وا کرد (گچ که نه چیزی شبیه گچ! ) بخیه هامو نکشید گفت چهارشنبه بیا دکتر گفت نوک بینیم ورمش زیاده هنوز ولی یه لحظه که خودمو تو اینه دیدم بینیمو خوب جمع کرده بود ما که فعلا راضی هستیم خدا هم از دکی راضی باشه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Abbey road شما آقا هستید؟ خخخخخ به نظرم آقایون خیلی کم طاقت تر و حساسترند بینی تون نیمرخش که خیلی خوبه و معلومه خیلییییی ورم داره از بینی ای که هنوز ٢ هفته هم نشده عمل شده چه توقعی دارید آخه  
سلام من دیرور رفتم مطب سجادیان،خیلی اصرار داره که عمل نکنید!!!!!! اما من چون از کارای سایت و تو مطبش خوشم اومد تصمیمم قطعیه. فقط چند تا سوال دارم کسایی که بینی گوشتی داشتن و پیش ایشون عمل کردن میشه مراحل بعد از عمل رو برای من توضیح بدن.خواهش میکنم. اینکه تامپون میذاره کی بر میداره کی میشه رفت سر کار لطفا...........
رایا جان معمولا عملهاش خیلی کبودی و ورم داره برای همین تا یه هفته قطعا نمی تونی بری سرکار بعدش هم بستگی به قدرت بدنیت داره که بتونی بری ولی بعد از یه هفته دیگه قیافه از اون حالت غیر عادی درمیاد بخیه ها را ١٠ روز تا دو هفته بعد میکشه تامپون هم یک تا دو روز خواهی داشت که سختترین قسمت بعد از عمله هفته ای یه بار هم تا دو ماه معمولا میگه بری مطب برای چک آپ و عوض کردن چسب باز سؤال دیگه ای داری بپرس من یا دوستای دیگه جواب میدیم
خوش به حالت رایا ! ای کاش دکتر منم بهم میگفت عمل نکنی بهتره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دوستان...شهناز جان...مانا جان من و خیلیای دیگه کاری نداریم بعضیا کمبودهای شخصیتیشونو میخوان با هزینه های بیشتر پوشش بدن ...کاری نداریم بعضیام پولشون از پارو بالا میکشه یا نهایت فرش زیر پاشونو بقول یکی از دوستان میفروشن و هزینه های نجومی رو برای این عمل متقبل میشن طبق فرمایش خودتون "هم سلیقه و هم هزینه مهمه! خیلی از پزشکا کارشون درحد قیمتشون نیست و خیلی ها هم هست." پس خودتون بهتر میدونید خیلیا دارن منصفانه و حقشون رو میگیرن و خیلیای دیگه بیشتر از مهارتشون و اصلا این دستمزد زیاد گرفتنشون بهشون اسم و رسمی داده نه تبحرشون...که بازم بقول دوستان کسی کسی رو مجبور نکرده پیش این بره یا پیش اون! اما الان بحث من اصلا رو این چیزا نیست...بحث اینه که ما که موضوع تعرفه ها رو مطرح و تصویب نکردیم که حالا یه سریا ناراحتن چرا فلانی اومده پیگیری میکنه جریان تعرفه چیه! اما بلاخره این موضوع اختلال ایجاد کرده تو روند کاری برخی پزشکا و خیلیا الان میخوان با همون جراحی که قبلا انتخاب کردن عمل کنن ولی اون جراح مونده که چیکار کنه ! بهرحال امیدوارم این قضیه هرچه سریعتر حل شه ...
بنفشه جان من خودم بچم را که 18 کیلو هست را بغل می کردم از همون هفته دوم بعد از عمل که بعد از خوابوندن جابه جاش کنم توصیه نمی کنم شما هم 18 19 کیلو جابه جا کنی ولی در حد 2 3 کیلو فکر نکنم مشکلی داشته باشه فقط خیلیییی مواظب ضربه خوردن باشید مخصوصا دو سه هفته اول متاسفانه من همون روز اول که از کلینیک اومدم خونه آرنج مادرم موقع جا به جا کردن بالش های زیر سرم محکم خورد به بینی ام احساس کردم بینی ام پرت شده هوا برگشت سر جاش خیلی هم دردم اومد خونریزی هم کرد همونموقع هم زنگ زدیم به دکتر که گفت اگر اتفاقی هم افتاده باشه فعلا نمیشه کاریش کرد الان خیلی کم دقیقا همونجا که ضربه خورده احساس می کنم غضروفهام جابه جا شده تو ظاهر معلوم نیست ولی تو لمس مشخصه که حالا باید برم دکتر نشون بدم یه وقت مشکل ساز نشه
بچه ها من الان ١٠ ماهه از عملمم میگذره ولی هنوز نوک بینیم ورم داره نکنه نره هیچوقت؟ روز جون اون جای چسبه بخاطر ورمه بینیت طول میکشه تا محو بشه نگران مباش
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
سمانه جون اگه بینیت گوشتی بوده احتمالا همون ورمه..دکتر برات آمپول نزد؟ چون یادمه یکی از دوستام بعد 6 ماه ورمش زیاد بود رفت دکتر آمپول زد .در کلبرای بینیه گوشتی باید ی سالی صبر کنی