در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام به همه... مخصوصا اغلب شماها که من نمیشناسمتون:) بیشتر از یکسال از عمل بینی من گذشت و می خوام ببینم کسی که با یحیوی عمل کرده باشه اینجا هست؟ بیشتر از اون بچه های قدیمی منظورمه... مانی حتما شما بینی همسر موسلینی رو به یاد دارید! خبری ازش دارید؟ اصلاحاتش انجام شد؟
بله عزیزم خودت میری روی تحت اتاق عمل میخوابی :) استرس که طبیعی ولی واقعا بعدش میفهمی خیلی الکی میترسیدی انشالله عملت عالی باشه و بینیت هم عالی ترین بینی ممکن برای چهرت بشه عزیزم
hedi بله خودمون باید بریم تو اتاق عمل از تخت بریم بالا خیلی شیک بخوابیم، ولی من از هر کی عمل کرده سوال کردم گفتن اصلا ترسناک نیست و همین که میری تو اتاق پرسنل اتاق عمل انقدر باهات با روی باز و خنده برخورد می کنن که تو فکر می کنی اومدی مهمونی! بعدم رو تخت میخوابیم و یه کوچولو بعد بیهوش و دیگه هیچی نمیفهمیم، از بعضیها هم شنیدم حتی گفتن تو اتاق عملشون صدای اهنگ و اینا بوده!! که پرسنل با اهنگ میخوندن خلاصه فکر کنم کار راحتیه و ترسی نداره که این همه ادم رفتن عمل کردن نترس بابا
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد
وقتی دستی را به یاری می گیری،
بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
ریکاوری که بعد از عمله و بیهوش هستی که باید بهوش بیایی و چک می کنن که حالت خوبه یا نه که اگه خوب بودی دیگه میفرستنت تو بخش پیش همراهات! بعدم سرم داری و بعد از یکی دو تا سرم میفرستنت بریییی خونه من انقدر این مراحل رو از همه پرسیدم حفظ شدمممم ، از بس ترسوام
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد
وقتی دستی را به یاری می گیری،
بدان که دست دیگرت در دست خداست ...