2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095176 بازدید | 66696 پست
اکثر دکترا بعد از اینکه کار خودشونو میکنن دیگه اشتباهاتشونم قبول ندارن خیلی جالبه :) آره خب به فیزیک بدنیم بستگی داره خداروشکر که عملت سخت نبوده اخه ترمیمیا خیلی سختی میکشن امیدوارم کار هیچکسی به ترمیم نکشه... :(( اتفاقا همینکه بینی یه بینی ایده آل باشه بنظر منم کافیه بعضی از دوستان انتظارای بالایی دارن و توجه نمیکنن که هر بینی متناسب با صورت عمل میشه و به پوست و استخوون خود بینی هم بستگی داره...
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مینو جان به خاطر حساسیت شوهرم عکس نمی تونم بذارم . من مشکل تنفسی ندارم ولی مشکل اصلیم اینه که نوک دماغمو غضروفی گذاشته که دقیقا مثل دلقک ها شده یعنی انگار یه گلوله گرد رو روی نوک دماغ چسبونده باشن . از روبرو هم دماغ کاملا پهنه . بعد از حدود 3 ماه هم که از عمل گذشته نوک دماغم روز به روز پائین تر اومده و الآن وقتی می خندم سرش میاد توی دهنم . یه پایه هم زیر دماغ گذاشته ( بین دو پره بینی ) که لب بالامو کوتاه کرده . از نیمرخ هم با عرض معذرت از دوستان شمالی ( چون واقعا نمی دونم باید چه جوری تشریح و توصیفش کنم ) انگار که شمالی ِ عمل نکرده هستم . دوستانم وقتی دیدنم فکر کردن فقط قوز دماغمو برداشته و می گفتن چرا نگفتی سر دماغتم کوچک کنه ؟ در صورتی که بهش گفته بودم و حتی عکس از سایت خودش نشونش دادم که گفت از این ها قشنگ تر میشه . واقعا انگار اصلا سر دماغم دست نخورده .استاد پیچوندن هم هست هر چی بگی میگه طبیعیه و خیلی هم خوب دراومده . اگر دو سه روز شلوغ بری مطبش و کارهاشو ببینی دقیقا متوجه میشی چی میگم . زیر گچی ها همه خوشگل به نظر میاد ولی اونائی که چند ماه از عملشون گذشته رو اگر ببینی ، می بینی نوک دماغ ها و نمای دماغ از روبرو چقدر بدریخته . موفق باشی . دکتر شهریار یحیوی
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
مینو جان حتی عکسائی که الآن از خودم توی شبکه های اجتماعی برای دوستام می ذارم همه رو فوتوشاپ می کنم انقدر که دماغم زشت شده .
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
درود بر همه متاسفانه به طرز عجیبی اکانت من کار نمی کرد و کلا به من میگفت تو دیگه کی هستی؟!!!!! بعد با خودم فکر کردم یعنی منو مسدود کردن؟ به کدامین گناه؟ والا ... خلاصه با پیگیری موفق شدم :) هم اکنون در خدمتتان هستیم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
اقا مانی سلاممم میشه نظرتون رو راجع به دکتر اشرفی توسلی و غلامرضا احمدی بگین؟؟ازشون کاری دیدن؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
درود آمیتیس غلام رضا احمدی همونیه که توی پاسدارانه یا ونک؟ الان قاطی کردم اشرفی رو نمیشناسم توسلی تا اونجا که یادمه و یه بارم رفتم مطبش کاراش بیشتر به درد بینی های استخوانی و گوشتی کم کار میخوره نمیشه گفت فقط فانتزی و یا فقط طبیعی عمل میکنه به نظرم تو رنج قیمتی که میگیره دکتر خوبیه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بچه ها از وقتی گفتین منشی دکترا میان اینجا من شک کردم به عده ای خدایی انسانی نیس که با دماغ مردم بازی کنه کسی...... خدایی
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
اقا مانی غلامرضا احمدی تو پاسدارانه توسلی همون که تو برج نگار ونک هست رو میگین دیگه؟ مرسیییی
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
soosi دکترایی که اینجا زیاد اسمشون گفته میشه و بچهها باهاشون عمل می کنن و عکس میزارن دکترتی قابل اعتمادین و خراب کار نیستن که بینی رو بترکونن ، ولی دیگه میمونه بحث سلیقه که مثلا بین دوتا دکتر مثل سجادیان و یحیوی بمونی و اخر اونی که بینیاش رو بیشتر دوست داری انتخاب کنی ، در کل دکترایی که اینجا هی اسمشون میاد دکترای متوسط رو به خوبن به نظرم
توسلی رو گفتم چون یادم بود احمدی من دو یا سه بار رفتم مطبش یه بار 4 سال پیش بود یه بار 2 سال پیش و بار آخرم 9 ماه پیش و هر دفعه هم ازش یه مدل کار دیدم در مورد سبکش واقعا نظر ندارم اما به نظرم حس زیبایی شناسی خوبی داره فقط یادمه تو بینیاش یه ایرادی داشت الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد ایرادش چی بود اما خیلی چیز عجیب غریبی نبود قیت الان توسلی و احمدی رو داری؟
مانا بینیت خوب شده اما به نظر میاد نوک بینیت گوشتی یا غضروفی بوده درسته؟ چون تورم توی اون ناحیه یه مقدار زیاد به نظر میاد نیم رخ و 3 رخت خوبن فقط یه سوال عملت باز بوده؟!!!