2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلام بچه ها من جمعه با دکتر یحیوی عمل دارم خیلی استرس گرفتم می ترسم بینیم زشت بشه یا به صورتم نیاد از طرفی هم دکتر بم گفت بینیت زیاد کوچیک نمی کنم فقط یه تغییرات جزیی می خواد می ترسم الکی برم عمل کنم تغییر نکنه و فقط از این فرورفتگی ها که بچه ها می گن پیدا کنه یا نامتقارن شه کسی جدیدن با یحیوی عمل نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان این ماساژها خیلی خیلی به از بین رفتن ورم کمک میکنه من هفته ای دوبار میرم برای ماساژ اصلا تو مطب دکترم یه نفر فقط ماساژ میده و چسب میزنه من یه عالمه ورم داشتم که خدارو شکر خیلیش رفته جتی یادم داده حودم هم تو خونه ماساژ میدم
غزل جان ، یحیوی بر خلاف ظاهرش بسیار آدم پستیه . گند می زنه توی دماغ و بعد هم اصلا زیر بار نمی ره و می پیچونه . دماغ منو کاملا خراب کرد . دختر خاله یکی از دوستام هم هر چه بهش گفتم زیر بار نرفت و رفت پیشش عمل کرد.3 ماه از عملش گذشته غضروف زیر بینیش کاملا جا به جا میشه یحیوی بهش گفته طبیعیه و 7-8 ماه طول می کشه تا ثابت بشه در صورتی که دکتر جعفری پور ، دکتر برزنجی و دکتر علامه بدون این که این بهشون بگه پیش کی عمل کرده وقتی دیدنش گفتن این خراب کاری توی عمل هست و اصلا نباید پیش میومد . هر چی بگی می پیچونه . سر دماغ همه هم مثل دماغ زشت خودش یه قلمبه می ذاره مثل دلقک ها . دماغ خود من هم الآن دو ماه و نیم بعد از عمل وقتی می خندم میاد توی دهنم ولی اصلا زیر بار نمی ره. خودت می دونی عزیزم اگر دلت می خواد پیشش عمل کن ولی بعدا انتظار نداشته باش خراب کاری هاش رو قبول کنه .
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
بچه ها سلام من دو سه روز پیش چراغ قوه انداختم تو بینیم دیدم یه بخیه جا مونده !(به تیغه بینی) و یه بخیه هم دقیقا کنار سوراخ بینی ولی از داخل جا مونده که از بیرون دیده نمیشه. دکتر بهم گفت اخر ابان دوباره برم مطبش. به نظر شما الان برم یا تا اخر ابان صبر کنم. میترسم عفونت کنه و مشکل ساز بشه............. و اینکه این بوی بد داخل بینی از چیه .؟ایا طبیعی هست؟ همیشه هم نیس این بو.
برای دومین بار مامان شدم:)
مانا جان من واسه جای جوشم سیکالفیت میزنم 1 هفته س تقریبا فعلا ک تغییری نکرده جای جوشم ولی اگه نتیجه گرفتم میام میگم چون avene رو خیلی قبول دارم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
البته 2 تا جای جوشه ک قرمز مونده یه ماهه دیگه من حساسم شاید کاربرد واسه جای جوش عادی و کوچولو چندان نداشته باشه،فک کنم بیشتر واسه زخمه و بخیه
بچه ها کسی از بچه های قدیمی خبر نداره؟نیوشااا؟نیلوفر؟googooli?مامان...(مرضیه)؟؟؟خانم گل؟ یکییییییییییی بگه حتمااااااااااا به من؟
بچه ها خواهشا یکی به من بگه کی عمل کرد بااین دکترایی ک قرار بود عمل کنن از قدیمی هایی ک گفتم ؟؟؟؟مخم ترکید بس ک از 1100 دنبال اینا گشتم به 1 ماه چقد رفتین جلو!!!!!!!!! یکی بیاد بگهههههههههه من خستمممممممممممممممم من کلی درس داررررررررررررررررررررررم من کلی مامان نظرش برمیگردهههههههههههههه همش میگه چجوری دختر سالممو بفرسممممممممممم تواتاق عمللللللل چجوریییییییی پشت در منتظرتتتتتتتتت باشممممممممممممم اگه انقد بد شد ک چندشم شه نگااااااااااات کنم چییییییییییی؟؟!!! کممممممممممممممممممممک