2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Sepide جون برای شما امکان داره اگه رفتی پیش محبی راجع به مشکل من بپرسی؟ببینم بعداز سوهان قالب میذاره یافقط چسب وتا چند روز باید چسب زد؟اگه برات میسر بود ممنون میشم عزیزم البته میدونم انتظار زیادیه
delshad جان اگر با مطب تماس بگیری و به منشیش بگی که بینیت احتیاج به سوهان کشیدن داره وسوالاتو بپرسی همه رو جواب میده.شما تماس بگیر اگر جواب نگرفتی به من دوباره اطلاع بده تا من بپرسم برات.شماره مطب رو داری؟
الهی به من آن ده که آن به.
banafshe جان: من نمونه های دکتر جعفری پور رو تو سایتش دیدم، طبیعیه. اما دکتر طباطبایی سایت و آلبوم نداشت، رفتم مطب یکی گفت کارش طبیعیه، اما وقتی خودش معاینه م کرد، گفت بینیت باید سرس بیاد بالا، طولش کم شه و یکم قوس داشته باشه. اما من قوس دار و سر بالا نمیخوام، وقتی هم ازش سوال میپرسیدم میگفت نگران نباش، همونطور که دختر خودمو دختر برادرمو دختر خواهرمو .... عمل کردم تو رو عمل میکنم . دست آخرم یه رضایتنامه دادن به شوهرم امضا کنه که تمام دل نگرانی های من توش نوشته شده بود و اینکه هر اتفاقی بیوفته خودتون مسئولید، هیچ چیز رو تضمین نکرده بودن. همه جا اینجوریه؟! هزینه ی عمل دکتر مجید راستی و دکتر طباطبایی تقریبا تو یه مایه س. دکتر راستی ویزیت نشدم، اطلاعات رو از منشی گرفتم، سایتش هم نمونه نذاشته. مطب دکتر طباطبایی یه نمونه یه ساله دیدم اومده بود برای ترمیم، پایین تیغه ی بینی ش (همونجایی که برش میدن) بیش از حد پایین بود، اینو که دیدم دو دل شدم. میشه در مورد بینیت بیشتر بگی، چطوری بوده، چطوری شده، چند وقت پیش عمل کردی، و اگر امکان داره عکس بذاری. ممنون میشم جواب بدی
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
باشه مرسی سپیده جون میزارم شرایطم که واسه سوهان کشیدن اوکی شد خودم تماس میگیرم انقد برخورد منشیاش داغونه اصلا خوشم نمیاد باهاشون حرف بزنم.sepide جون فقط اگه یه موقع واسه تعویض چسب و اینا رفتی دیدی کسی مشکل منو داشته قبلا ببین بعداز سوهان مشکلش واقعا حل شده آخه تا جایی که میدونم این قضیه جای قوز خیلی زیاده.به هرحال ممنون