2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
بچه هایی ک تو نو عروس هستید میشه بپرسید ازشون راجع به دکتر ابیانه میدونن یا نه؟ خودتون اونجا نشنیدید؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
Fatima نه دکتر گفت تزریق خراب میکنه بینیتو بعد اینکه طبیعی ورمش بره بهتره من الان بعد یه سال دکتر گفت خیلی کم ورم دارم ولی واقعا عالی شده خوده دکتر ام کلی راضی بود بعد اینکه اصلا عجله نکنین واسه نظر دادن من عکسای ٣ ماهگیو میبینم واقعا ورم داشته و بزرگ بوده حداقل ١ سال باید صبر کردتا خودشو نشون بده
10 مرداد 92 با دکتر سجادیان عمل کردم ** عکس ص ١٢٨٤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من 4 مرداد بینی رو با دکتر حسینی خواه عمل کردم فوق العاده طبعی وشیک شده ایشون تهران هم مطب دارن هر کی دوست داره یه سر بزنه البته من مشهد عمل کردم. من اصلا نقاهت بعد عمل نداشتم حتی یه دونه هم مسکن نخوردم.
ساجده نظرت راجع ب غلامرضا احمدی چیه؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند