2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
مرسی sana جون. درسته دکتر احمدی عضو انجمن نیست چون تخصصش گوش و حلق و بینی و پلاستیکه. تجربه ی زیادی تو جراحی داره. ببین اصلا ملاکت برای انتخاب دکتر این نباشه که حتما جزو انجمن باشه چون خیلی از دکترایی که عضون خرابکاری داشتن خیلیا ازشون ناراضین مثل لاهوتی، عارف، حافظی، فرخی. من خودم تقریبا یه سال تحقیق کردم تا دکتر احمدی رو انتخاب کردم 5 بارم مطبش رفتم و با مریضاش صحبت کردم. برامم مهم بود که حتما گوش و حلق و بینی باشه چون انحرافم داشتم، دکترای پلاستیک زیاد از آناتومی بینی سردرنمیارن و ممکنه به تنفس یا بویایی مریض آسیب بزنن. زیتون جون عکسم هنوز هست، صفحه 1260.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط مطب دکتر احمدی رفتم که اونم گفت انحرافت کاملا درست میشه. خب اگه قرار باشه انحراف رفع نشه چرا باید این همه ریسک و هزینه کنیم؟!!!! تو مطب دکتر یه دختره رو دیدم که بینیش قبل از عمل به معنای واقعی کج بود و انحراف داشت ولی بعد از عمل بینیش صاف شده بود. بازم میگم بنظرم خودتون از نزدیک برید و کاراشو ببینید و مشاوره شید. بهتون میگه چقدر بینیتون خوب میشه و تغییر میکنه.
حتما گوگولی جون ولی دکتر این هفته نیست .گچمم هنوز بر نداشتم .امروز دیدم نگران شدم
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
دوستانی که عمل کردن میشه به سوالم جواب بدید شمام بعد عمل کناره های تیغه ی بینیتون ورم داشت؟؟؟منظورم اون قسمت استخونیشه لطفا جوابمو بدین
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275