2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5192862 بازدید | 66778 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه ها یه مطلبی تو تاپیک ترمیمی خوندم گفتم بگم اینجااااا

یه نفر از بچه ها با دکتر ایکس مشهور عمل کرده و ان تومن هزینه کرده خراب شده دوباره هم عمل کرده بازم میگه خوب نیست
این مهم نیست منشی به این بنده خدا وقت نمیداده ینی باید روزای خلوت میرفته مطب و سریع هم میرفته تو اتاق دکتر کسی نبینتش

تازه این دکتر هم نمونه دیدن تو مطبش آزادهههه

حالا فرض کنید تو مطبی که ما اجازه نداریم 30 ثانیه بشینیم و مثل سازمان انرژی اتمی ازش محافظت میشه چند شاکی مظلوم وجود داره فکره دیگه یه حسی به من میگه وقتی کسی خودش به خودش اعتماد نداره من چرا بهش اعتماد کنم؟؟؟

مورد دیگه این که کسی که ادعا داره
تخصصش ای ان تی
فوق تخصص جراحی گوش و جمجمه
فوق تخصص جراحی پلاستیک
دارای انواع فلوشیپ ها
عضو تمام انجمن هاست

ازنظام پزشکی میگذریم

پس حتما سالهای سال مشغول تحصیل بوده ایران یا جای دیگه و تجربش 2/3 ساله دیگه؟؟ یا نه 20 سالم سابقه داره؟؟

نمی دونم شاید من زیادی کنجکاوم؟!

مووورد دیگه همه ی کسانی که عمل کردین و عالی شدین خوشا به حالتون ایشاللا هر روز راضی تر بشید خدا رو شکر کنید کاش ما هم به جمع شمابپیوندیم
بدووونید شمابهترین انتخاب ممکنو داشتین و هیچ دکتر دیگه ای کار بهتری تحویلتون نمیداد
و خودتون و دکترتونو دوست داشته باشید و بهش شک نکنییید

ممنون که با دلسوزی بره ما وقت میذارید
شماسرمایه های این تاپیک هستین
چیزی که هست من به شدت می بینم که ما منتظر مطب گردی بقیه هستیییم و خیلی ها با کوچکترین تعریف تحت تاثیر قرار می گیرن

بریددد مطب دکتر مورد نظربشینید و منطقی کارهاشوببینید ینی با انصاف قبل عمل رو هم در نظر بگیرید هیچ کس همه کاراش عالی نیست اگه همش عالی بود که ما ان قدر نمی گشتیم

و اما بر عکس وقتی کسی میره مطب و همه نمونه ها از دم کج و کوله و خراب و زشت و عفونت کرده و ترمیم لازم و نابود شده و... هستند و دکتره افتضاحه اینم نوعی تبلیغ منفی هست دیگه
همین دیگه من حرفی ندارم
هر کس خودش عقل داره و دو چشم بینا

فقط خدا وکیلی کتک نخورم مممن لطفا

بچه ها من نفهمیدم

مطب نادریان چطوریه که اینجوری میگید؟؟ یعنی نمیذاره کسی بشینخ تو سالن انتظار؟؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
ازتون خواهش میکنم کمکم کنید من با دکترنادریان وقت عمل اکی کردم واسه اواخر بهمن ولی چند روزه با اینجا آشنا شدم و کارم شده گریه و استرس.من فکر میکردم دکتر کم ریسکی انتخاب کردم ولی اینجا جو خیلی برعلیه این دکتره.توروخدا بهم بگید یعنی تخصص ایشون دروغه و نمونه نشون ندادنشون واسه اینکه کلاهبرداره ک کاسه ای زیر نیم کاسشه
بچه ها خوااااااااااااهش میکنم یکی بی پرده حقیقت و بگه و از این برزخ نجاتم بده.من تهرانی نیستم این ترسم و بیشتر میکنه که نمیتونم تو هفته 3روز رو بیام مطب نمونه ببینم.شما رو بخدا کمکم کنید
نسترن و سمی جان فکر کنم ترانه منظورش دکتر قیصریه

مطلب زیر نقل قول است از مریم58 - سایت نوغروس:
منبغ: http://www.nowaroos.com/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%8C-%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%885620?page=615

دوستای عزیزم من تجربه خودم رو که از تجربه چندین نفر و دکتر عزیزم دارم رو براتون می ذارم خواستید استفاده کنید:

-حتمایه هفته مونده به عملتون جگر، و پسته و قارچ زیاد بخورید (علت اصلی کبودیها کم خونیه)
- روز قبل از عمل چندین بار چای زنجفیل درست کنید و بخورید
- شب قبل از عمل جوجه بدون نمک و نان بخورید و از ساعت 11 به بعد هیچ چیز حتی آب نخورید (کاملا مثل روزه داری)
- دو روز قبل از عمل یک آناناس تازه بگیرید و اونرو تکه تکه کنید و روش رو آب سرد و شکر بریزید بذارید با در بسته در یخچال بمونه بعد روزی که عمل کردید بگید که همینکه اومدید خونه براتون میکسش کنن و آروم با قاشق چایخوری بخورید.
-روزی که عمل کردید و مرخص شدید بلافاصله همون اناناس تازه میکس شده رو بخورید ( در چندین نوبت اینکارو تکرار کنید)
-اگه کسی دورو برتون نیست شب قبل عمل سوپ با گوشت بوقلمون درست کنید و خودتون میکسش کنید تا روز بعد فقط براتون گرم کنن و بیارن اگه هم کسی دوروبرتون هست که بگید همون روز براتون درست کنن و طی دو روز کم کم بخورید.
- داروهاتون رو حتما سروقت بخورید مخصوصا آنتی هیستامین و استامینوفن رو که سرما نخورید
[b]- بعد از درآوردن تامپونها روزی سه بار از سرم شستشو استفاده کنید(هر بار ایستاده با سرنگ بدون سوزن در هر سوراخ بینی دوبار با فشار خالی کنید،) بعدش اگه قطره دارید بریزید و بعد از پمادی که بهتون دکتر داده رو بخیه ها بزنید.
- اگه شما هم مثل من احساس سرما می کردید ناراحت نباشید این به خاطر خونریزی هست که شده و بعد از 2-3 روز خوب میشید
- صبحها ناشتا یک لیوان شیر با عسل بخورید(مطمئنا یک هفته اول صبحونه نمی تونید چیز دیگه ای بخورید)
- نکته مهم اینکه بعد از در اوردن تامپونها،به هیچ وجه دیگه اناناس و گرمی نخورید و حتی آبمیوه های مصنوعی هم نخورید، حتما روزی 3-4 لیوان آب لیمو شیرین و پرتقال بخورید روزی یک لیوان خاکشیر و 1لیوان آب کرفس بخورید(آب کرفس رو از روز اول شروع کنید، اگه از طعمش خوشتون نیومد با آب هویج قاطی کنید)
-در سوپهاتون هم حتما از قلم(گوسفند باشه بهتره تا گوساله) ، پاچه گوسفند یا پای مرغ استفاده کنید و سعی کنید نمک نریزید.
- به هیچ عنوان هم در دوهفته اول فین نکنید و سعی کنید از گوش پاک کن هم استفاده نکنید.
- تا مدت دو ماه از ترشی و فلفل و ادویه های تند استفاده نکنید.[/b]
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352