2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5191407 بازدید | 66777 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شباهنگ محمدی نمونه دیدن ازش سخت - آلبوم نداره
بنظرم کارای سجادیان ظرافت نداره
نادریان نمونه دیدن ازش سخت بهش اعتماد ندارم -نمونه هایی که تو مطب دیدم و عکسایی که بهم نشون داد با سلیقم جور نبود
فرهنگ نرفتم ولی از سبک بعضی از کاراش خوشم آمد بنظرم بهترین نمونه ای که تا حالا ازش دیدم مربوط به اولین کاربری بود به اسم الهام که اوایل تایپیک 2.5 باهاش عمل کرد بینیش خیلی خوب شده بود
مری،ققنوس ،فران، نادیه و خودم چطوره یه مدت فرهنگ رو زیر نظر بگیریم؟؟ منظورم مطب گردی و نمونه دیدنه.مشاورشم رایگانه
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
اکی، چه ساعتی وقت داری؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نونوش مرسی بابت لینک منم خوشم نیومد
آخه نازنین منم شنبه 7.5 مطب نادریان بودم اون دو تا دختر نزدیک در ورودیو دیدی؟
نوا موافقم
عاطی یحیوی تعداد عملش زاده تو روز من بیخیالش شدم

mry82

1392/11/10 11:15 ب.ظ

نه مامان نونو جان
هر دکتری که نظرمو جلب کرد خوشبختانه یا متاسفانه 1 ناراضی پیدا شد نظرمو تغییر داد

عزیزم گشتیم نبود! نگرد نیست!!!! اصلا نمی تونی دکتری رو پیدا کنی که بدون حتی یه ناراضی باشه ...
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش