2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
اینجا کسی مطب دکتر کلانتر هرمزی رفته؟ بعد از ویزیت چند وقت بعد وقت عمل میده؟ کجا عمل میکنه؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درود بر همه آقای ببخشید: من توی بینیتون ایراد دیدم که فکر میکنم با گذشت زمان اکی شه fatima: مبارک باشه مینا: بلاخره چی شد؟ هنوز سردرگمی؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آلماااااااا من یه کار بسیاررررررررر تمیز و شیک دیدم که گفت با رضا سلطانیان عملیده منم کلی سرچیدم و فهمیدم کارش خوبه این هفته که میرممممممممم کرج مطب حسینی اقدم حتما مطب اونم میرم مانی تصمیم نهاییمو این هفته میگیرمممممممممم
سلام الما جووون تو اینجا چی میخوای؟؟؟ من خودم میخوام با سجادیان عمل کنم...سجادیان هم کاراش خوبه..هم قیمتش مناسبه.. کرج هم مطب داره و ارزونتر هم حساب میکنه من از پارسال قراره عمل کنم...از بس که ترسو بودم همش روز عمل کنسل میکردمچون از بیهوشی خاطره خوبی ندارم دوستان وفاطیماجوون که باسجادیان عمل کردید...درد داره؟؟؟؟؟؟لحظه بهوش اومدن چی؟؟؟؟ من اگه الان برم به نظرتون با قیمت پارسالش عمل میکنه؟؟اخه من همه کارهامو کرده بودم..روز عمل کنسل کردم والان بسیاااااااار پشیموونم
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
فاطیما جون ممنون مهربون که جواب دادی عزیزم مینا جون شما هم میخوای کرج عمل کنی دکتر حسینی هم کارش خوبه حتما سلزانی رو میرم ممنون مامان ابتین و اراد خوبی عزیزم منم تازه رفتم تو کار عمل دماغ ولی میخوام زود عمل کنم خدا کنه خوب شه چرا کنسل کردی؟؟ تا حالا راحت شده بودی راستی قیمت ها رو هم میگین لطفا سجادیان قیمتش چندههه؟؟
الما جووون خدا نی نی هاتو برات نگه داره.....من هنوز مامان نشدم گلم.. من بعداز ای وی اف منفی م میترسیدم از عمل...یعنی یه جورایی فکرمیکردم خیلی درد داره....ولی الان روحیه م برگشته و حالم خوب شده برای این عمل نکردم...تو گوگل بزن مدلهای سجادیان رو ببین..به نظرم کاراش خوبه و کارخرابی نداشته.. قیمتشم تو سایتش زده پارسال برا من زد 3500...امسال فکرکنم گزاشته 4500...ولی بازم باید ببینه بینی رو
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
الما جووون خدا نی نی هاتو برات نگه داره.....من هنوز مامان نشدم گلم.. من بعداز ای وی اف منفی م میترسیدم از عمل...یعنی یه جورایی فکرمیکردم خیلی درد داره....ولی الان روحیه م برگشته و حالم خوب شده برای این عمل نکردم...تو گوگل بزن مدلهای سجادیان رو ببین..به نظرم کاراش خوبه و کارخرابی نداشته.. قیمتشم تو سایتش زده پارسال برا من زد 3500...امسال فکرکنم گزاشته 4500...ولی بازم باید ببینه بینی رو
فاطیما جون اره این نشونه خوب شدنشه دیگه میخواد جوش بخوره منم همینجور بودم.من دکتر بم میگفت با سرم و گوش پاک کن بخیه خارجیامو زودبزود تمییز کنم.
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
الما جون قیمتش فک کمم ۳.۵۰۰ باشه دقیق نمیدونم:-) خواهش گلم ... سجادیانم از من ۴.۵۰۰گرفت ابتین اراد نه عزیزم اصن درد نداره خیلی راحت بیهوش میشی خیلی راحتم بهوش میای ایشاالله دردم من تا الان نداشتم قرصایی ک داده رو سر ساعت بخوری درد نداری فک کنم از شما هم تو همین قیمت بگیره البته من بدون انحراف بودم
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
بنفشه جون مرسی کفتی عزیزم نگران بودم اخه خیلی میسوخت ... منم همش شست شو میدم و پماد و میزنم راه تنفسیم خوب شده ب نظرم کیپ,شدنش بهتر شده .. گچو بر دارم راه تنفسم بهتر میشه!؟
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)