2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5191001 بازدید | 66777 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه افت نکرده پشیمونم اونجوری نیستم به دکتر نگفتم هنوز حالا قراره برم یه دفه پیشش نمیدونم آخه دوستم ندارم از رو به رو سوراخای بینیم ملوم باشه اصلاجالب نیس
دلم فقط آرامش میخواد... 
بینیم همین الانم خیلی کوچیکه ....داغون نشه.مدل دارتر بشه..خیلی سربالا نشه..نمیدونم لااقل قیافم یه ذره تغییر کنه با اینهمه دردسر.
وای هیشکی مثل من نمیدونه الان نمونه دیدن چقدر مهمه.من اینبار میرم 4 روز بست میشینم تو مطب دکتری که انتخاب میکنم
.
نادیه چرا به فرهنگ فکر نمیکنی؟؟ تا حالا آمار کار خراب ازش نشنیدم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
شیلا،سمانه،آریایی و خیلی های دیگه با فرهنگ عملیدن، یه بار برو مطبش،ارزشش رو داره،٣ تا از دوستای من باهاش عمل کردن راضی هستند،مشاورشم که رایگانه
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام به همه
قیمت کار نادریان چنده؟ ایا زود و فوری وقت عمل میده؟ ایا کارهاشونو بعد چند سال دیدید یا اطلاع دارید که چطور میمونه؟ من امروز جایی یه خانمی رو دیدم که پیشش تازگیها عملیده بود و خداییش خیلی شیک و تمیز بود ولی نمیدونم خوب میمنه یا نه ممنون از کمکتون
دیروز هم با هزار مصیبت پیش کلانتر هرمزی ویزیت شدم قیامت بود تازه اونجا صحنه هایی دیدم که موندم ناشکری نباشه این عملی که میخام برای زیبایی بکنم دکتر خوبی به نظر میماد ولی خیلی دیر وقت میه راستش هیچ کس رو هم نبود که عمل بینی کرده باشه اونجا تا ببینم فقط یه دختره بود که بار دومش رو پیشش 4 ماه پیش عمل کرده بود و خودش خیلی راضی بود بد نبود ولی نمیدونم عمل اولش چه بلایی سرش اومده بوده ولی چیزی که دیدم همه ازش تعریف میکردند که چند نفرو دیدند که خیلی خوب و طبیعی بودن به منم گفت برا چی میخوای عمل کنی بینی به این خوبی و... بعدم گفت که 20درصد تغییر میکنه نکردم بپرسم معمولا چقدر باید تغییر کنه !
خلاصه منتظر اطلاع مورد نادریان مرسی