2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5190183 بازدید | 66777 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها دختر عمه ی شوهر من یک سالو خورده ایه با امیری عمل کرده و دقیقا همین مشکل منو داره حالا تو اسفندماه قراره بره با بی حسی واسش درست کنه و یکم سرشو بده بالا.منظور از روتوش همینه؟یکی معنی دقیق روتوشو به من بگه ممنون میشم
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
پاپیون ولی ب این فدایی هم ی سر بزن شاید قسمت شد من و تو باهاش عملیدیم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
خیلییییییییییییییییییی لطف کردی سامی جون :***

نیلوفر. لیلی قرار شد بره بپرسه ..بیاد بگه ک بریم..هنو نیومده ک ح
ی چیزی ..راستی من تازه گیا ب خاص ا ح م د ی هم فک میکنم

[ی حسی بم میگه تو اخرشم عمل نمیکنی :|]
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
پس لیلی قرار شد بررره؟آخیییییییییییش خیالم راحت شد
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
:)))))) چ مامان باحالی داری نیلوفر...

اره ..خداییش خیلی جونه اینطوری منم اطمینان نمیتونم بکنم :|
هرچند میگن همین ش ی ر وا ن ی جوونیاش ب مردم التماس میکرده بیایید عملتون کنم ..ولی ...
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
مامانم از کار فدایی بیشتر از سامی خوشش اومده واس همینه دوس دارم از فدایی هم بدونم
NADIE جون نه فرهنگ و نرفتم اما اونروزی که رفته بودم از فیروزی وقت عمل بگبرم 3 - 4 ماه پیش، یه خانومی بود به من گفت دخترش با کوهستانی عمل کرده کجیشو صاف کرده و کلا بینیش خیلی قشنگ و طبیعی شده به طوریکه هر جا میره همه میپرسن کجا عمل کرده! خب من اونموقع با خودم فکر کردم خوب و خوشگل بودنش به کنار ، اما اگه طبیعیه چطور مردم می فهمن عملیه که ازش سوال کنن، سر همین هم پیگیر نشدم اصلا ....یه خاطره بود صرفا از روزگار ایدالیستی جوانی !!!!!
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352