2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095471 بازدید | 66696 پست
نه بابا...حرفای خوب شنیدم ازش ولی الان این عکسارو دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم درک کن نیلووووووووووووووفر...آقایعنی دیگه لازم وقتی وارد دانشگاه میشم از آماج بچه هایی که کنار دیوار واستادن رد میشم الکی به یه افقی محو کنم خودمو و سر کلاس گوشه ترین جا بشینممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
sosii یک هفته اسپلینت و یک هفته چسب و دکتر به من گفت همون روز عمل میتونی با قطار یا ماشین برگردی ولی هواپیما نه اهل تخفیف هم نیست ولی از طرف دیگه ساپورت بعد عملش کاملا مجانیه و قبل عمل هم از هیچ کسی پول ویزیت نمی گیره ،بخیه ها جذبین و هیچ مشکلی بعد عمل پیش نمیاد از لحاظ تنفسی من از روز سوم کاملا میتونستم بینیمو شست شو بدم و تقریبا هفته دوم که چسب و برداشتم تنفسم کاملا خوب شد خانم گل دارم ولی اینجا نمیتونم بذارم اگه خواستی تو خصوصی ایمیلتو بده
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا سوسی ب عیر از اینجا چیزای خوب دیگم از جای دیگه از یزدانفر شنیدی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
خانم گل من عمل اولی بودم ، ساعت 8 عمل داشتم و باید یک ساعت قبلش کلینیک می بودم پرسنل اتاق عمل فوق العاده شوخ و خونگرم همینطور خود دکتر رسیدگیشون هم خوبه، بیهوشی هم که خیلی راحت بود نفس اول به دوم نکشیده بیهوش بودم، قبل عمل هم دوتا قرص یهم دادن که آرامش بخش بود بعد اینکه بهوش اومدم خود دکی اومد برا چکاپ و توضیحات لازمو به خانوادم داد و نیم ساعت بعد به هوش اومدنم مرخص شدم به همین راحتی
خانم گل من هیچ مشکلی نداشتم ولی تا جایی که میدونم اکثرا مشکلی ندارن نه من یه هفته موندم بعد اینکه اسپلینتو برداشتم رفتم ولی اون یه هفته همشو تفریح بودم
ببین نیلوفر تو سایتا اینور اونور شنیدم ناراضی نداشته.اکثرا راضی ان.اتفاقا یکی پزشکای فامیلشون بهش میگفتن بایزدانفر عمل کن...مخصوصا همینکه بعد عمل خیلی محدودیت نداری.و اینکه عملاش مث آب خوردنه واینکه میگه تمام کاراش کاملا بااصول پزشکی تطبیق داره و همه چی رو رعایت میکنه.البته اگه بشه هفته ی دیگه بیامم تهران میگم بیشتر ازش
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
یه چیزی شنیدم که میگن دو بار عمل میکنه شادی ؟؟؟؟؟؟شایعه س؟؟؟؟؟
نیوشا اگه تاحالا پره دست نزده که بیخیال پره شو داغون میشه ها.ینی رو تو آزمایش کنه!!!!!!!!سر خیمه ای ام توضیح بده شادی جون.مرسی
یعنی کار به ترمیم و روتوش و اینا میکشه؟؟؟؟ خیمه گذاشتن واسه سر بینی ام بگو چیه چه شکلی میشه؟؟؟
راستش عزیزم من اینی که تو میگی رو نشنیدم ولی اگه برا هر دکتری پیش بیاد حتما ترمیم میکنه دیگه در ضمن دکتر یزدانفر با همون عمل اولش مخالفه چه برسه به ترمیم در مورده خیمه یا ستون هم از غضروف خود بیمار براش پایه درست میکنه و قسمت نوک بینی میذاره که بینی افت نکنه بعد یه مدت
اومد شادی جان ممنون.حتما امین هستیم نسبت به عکسات عزیز