2777
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5173749 بازدید | 66755 پست
مرسی ماءده جون اگه نمونه ای بدون چسبم دیدی ممنون میشم بگی نظرت رو عزیزم
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سامی فکر کنم چون چهار ساعت عملش طول می کشه انقدر کبودی داره!!! اینش بده
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
کبودی که مسئله ای نیست بچه ها من خودم یه ماه کبود بودم بلاخره تموم میشه مهم نتیجه عمله من نمیدونم چرا انقد به کبودی فکر میکنید حتی دکترا از امتیاز عملشون نداشتن کبودیا میگن بلاخره ماه اول تغییرات خیلی زیاده حالا کبودیم باشه چی میشه مگه
سمانه خیلی بهتر میشه.چشمای من کامل درست نشده هنوز ولی خیلی بهتر از قبل شده نگران نباش.پوستمم بهتر شده.
پانیزا واقعا هم خوشگل
همچنان دوسش ندارم.راستش انقد دوسش ندارم که عکسم نگرفتم این مدت.یادتونه که من چقد عکس میذاشتم دیگه حال همه بهم میخورد.
فقط یه عکس از چند روز پیش دارم که نمیدونم کجاست اگه پیداش کردم میذارم.
.

سلام به همگی
بچه ها من میخوام هفته دیگه بینیمو عمل کنم نسبتا گوشتیه ویه انحراف کوچییک هم داره چند جا هم رفتم و اصلا حیرونم از ابرومند و دیهول و بهمن مقدم و کلانتر هرمز کدوم بهترند؟
تورو خدا همفکری و تجربتونو شدیدا احتیاج دارم
پیش اخوندی نسب و کوچک زاده و دیهول و ابرومند و حق گذار هم مشاوره رفتم قناعت پیشه هم تعریفشو زیاد شنیدم ولی مثل اینکه رقمش زیادی بالاست و به فک هم گیر میده برا همین فکر میکنم بهتره بذارمش کنار چون اصلا وقت ندارم و عجله دارم
ممنونم از همتون دوستان خوبم
کسایی که دستبند دوست دارن, بشتابید :

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=608972&PageNumber=3
█ ♦ █ ♦ █ ♦ █ تــــــــالار گفتگوی پروژه های مســـکن مهـر پردیـــــس █ ♦ █ ♦ █ ♦ █ www.darebehesht.com █ ♦ █ ♦ █ ♦ █ ♦ █ ☑ آخرین اخبار مسکن مهر پردیس | ☑ اخبار شهر پردیس | ☑ گالری تصاویر پروژه ها : دره بهشت - دره آرا ( کوزو) - فاز 5 و 9 | ☑ تالار گفتگو | ☑ مکانهای تفریحی و ... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- گالری تصاویر مسکن مهر پردیس : --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.darebehesht.com/dbtgallery.php?gal=gallery
مایده جان شما ک مطب سامی هستی عزیزم خوب پس مگه نمیگی عملای دیروزش اومدن خوب از دیروز تا امروز ک نمیشه تشخیص داد بینیشون خوبه یا ن گلم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند