yaldasp مدیر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1259 عنوان دلم گرفته ... | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست همسرم دید من تو سایتم خیلی عصبی شد بچه ها آخه من که اینجا کاری نمیکنم فقط وقتی گفت گوشیو بده بهم من ترسیدمو گوشیو ندادم بهش بدتر شک کرد بهم من خیلی تنهام واسه سرگرمی میام تاپیکار و میخونمچرا اینجوری شد آخه 1401/01/04 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaralmas عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5895 اوهوم زنگ زدم خیلی سرد جواب داد بعدش کلی پیام دادم اصن جواب نداد خودتو ناراحت نکن عزیزم درست میشه کاری نکردی که ولش کن میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻♀️🤍 کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
دخترخوشخنده عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 10566 من اون لحظه که گفت گوشیتو بده ببخشید ولی ریدم به خودم هول کردم خدایی کاریم انجام نمیدادم آخه فقط تا ... وییییی😂😂😂😂😂منم یت بار داداشم اومد تو اتاقم یهویی ترسیدم گوشیو پرتتتتت کردم یهو شک کردتو سایت بودمهی اون گوشیو بکش منم بکش اصن یه وضییییی الکی ادم میترسه😂
yaldasp مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1259 وییییی😂😂😂😂😂 منم یت بار داداشم اومد تو اتاقم یهویی ترسیدم گوشیو پرتتتتت کردم یهو شک کرد تو سای ... آره بخدا آخه تا حالا بهش نگفتم که میام سایت آخه میدونستم اگه بفهمه هم واقعا بدش میاد بخدا از بس تنهام واسه سرگرمی میام بیشتر
دخترخوشخنده عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 10566 آره بخدا آخه تا حالا بهش نگفتم که میام سایت آخه میدونستم اگه بفهمه هم واقعا بدش میاد بخدا از ... با دلیل و منطقی بگو بهش برا چی میای بگو مطالب مفیدی داره😂
yaldasp مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1259 با دلیل و منطقی بگو بهش برا چی میای بگو مطالب مفیدی داره😂 اون این چیزارو نمیفهمه که فقط بد برداشت میکنه همه چیو کلیم الکی استرس میده بخدا پیر شدم دیگه اجازه هیچ کاریو نمیده حتی تنها دم درم نمیتونم برم
دخترخوشخنده عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 10566 اون این چیزارو نمیفهمه که فقط بد برداشت میکنه همه چیو کلیم الکی استرس میده بخدا پیر شدم دیگه ... اها پس خیلی حساسه همسرتون...وقتایی ک نیست یا حواسش نیست بیا سایت....ناچارا🤕
yaldasp مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1259 اها پس خیلی حساسه همسرتون... وقتایی ک نیست یا حواسش نیست بیا سایت.... ناچارا🤕 تا ب امروز همونجوری میومدم ک شانس من امروز یهو دید
دخترخوشخنده عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 10566 تا ب امروز همونجوری میومدم ک شانس من امروز یهو دید منم خیلی چریکی میام😂😂😂انشالله ازین ب بعد متوجه نمیشه😂
yaldasp مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1259 منم خیلی چریکی میام😂😂😂 انشالله ازین ب بعد متوجه نمیشه😂 باو دیگه از این ب بعدش گیر افتادم چی پی متوجه نمیشه 😂😂😂