2777
2789
عنوان

کاش نژاد پرستی از بین میرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 64 پست
خداروشکر💕 من والا بایسم کرونا گرفته😪ناراحتم

هعی اره از وقتی فهمیدم همش دارم دعا میکنم خوب شه 😭💔

این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله شما بسیار روشن فکر هستین  وقتی جواب پیدا نمی کنین بدین شما عاقل میشین ما هم ابله 🤣

اتفاقا هزار تا حرف برای امثال شما دارم

ولی حیف که یه عدت مهدکودکی زود گزارش میزنن منم کاربریم رو دوست دارم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
 باشه مثلا این حرف شما یه چیزی من خوشم نمیاد ولی توهین هم نمی کنم منظورمم از زغال این بود که مت ...

خوب باشه سیاه و خیلی سیاه ادمن ذغال خیلی کلمه بدی هست الان مثلا تو سفیدی بهت بگم گچ دیوار خوشت میاد؟

کارتون درسته  تمسخر نمیکنم اصلا سوءتفاهم نشه شما یه نژاد پرست راستگو و بی ریا هستین بقیه نژا ...

من انکار نمی کنم شخصا میگم ازشون خوشم نمیاد حالا این دروغ گفتن نداره اسم منو هم هر چی میخواین بزارین 

باشه حتا ب کسایی که حتا خیلی زشتنم نباید توهین کرد باشه اصلا تو خوشت نمیاد لاقل توهین نکن الان من ب ...

باشه توهین نمی کنم حتی اینجا هم به جز کلمه زغال فکر نکنم از کلمه ی دیگه ای استفاده کرده باشم 

باشه توهین نمی کنم حتی اینجا هم به جز کلمه زغال فکر نکنم از کلمه ی دیگه ای استفاده کرده باشم 

باشه پس دیگه بحثو کش ندیم پس سعی کن از این ب بعد از کلمه های بد برای استفاده از افراد استفاده نکنی مثلا اگه منظورت سیاه پوست خیلی سیاه بگو من از سیاه پوستایی که خیلی سیاهن خوشم نمیاد

باشه حتا ب کسایی که حتا خیلی زشتنم نباید توهین کرد باشه اصلا تو خوشت نمیاد لاقل توهین نکن الان من ب ...

کاری به حرف اون خانوم ندارم ولی خدایش کم تو همین نی نی سایت به سفیدا و بور ها توهین نشده. همش میگن عین ماست میمونن و بی روح اند و رنگ چشماشون ترسنا‌که و ...🤦‍♀️

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
بله  ایشالله یدونه از همون بورها گیرتون بیاد تا ببینیم به کجا می‌رسید 😐

ممنون من بور نمی خوام حالا یکم سیاه باشه مشکلی نیست 

ولی من خودم نمی تونم با اونایی که خیلییی سیاه هستن زندگی کنم 

من انکار نمی کنم شخصا میگم ازشون خوشم نمیاد حالا این دروغ گفتن نداره اسم منو هم هر چی میخواین بزارین ...

بله منم کار شما رو تایید میکنم

چیزی که شما بهش اعتقاد دارین رو بقیه هم اعتقاد دارن ولی بقیه تمایل به انکار و توهین دارن. هر چند که خودشون بهتر از ما خودشونو میشناسن

متاهل   خدایا شکرت