2777
2789
عزیزم مشکلت چیه خب اول از همه اصلا نگران نباش دنیا که به اخر نرسیده چند میلیاد زن تجربه کردن تو هم ی ...

به هیچ عنوان نمیتونیم دخول کنیم درد زیادی دارم در حد بیهوش  شدن پردم مدل خیلی بدیه یه دکتر درستم شهرم نیست الان فقط دارم گریه میگنم فشار زیادی رومه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا نکته بهت میگم رعایت کن اگر نتونستی بورو دکتر 

اول اینکه معاشقه بدون استرس در حدی که میزان هورمون های جنسی بالا بره و کارت راحت تر بشه حتی اگر ۴۰ دقیقه معاشقه طول کشید باز هم انجام بدید از شوهرت بخواه با حوصله و بدون عجله کارش رو انجام بده خودت هم اصلا استرس نداشته باش اگر خجالتی هستی چراغ هارو خاموش کن ببخشید اینجوری میگم دخول باید در حد رفت و برگشت خیلی خیلی اروم انجام بشه و بعدش شاید تا چند روز درد رو داشته باشی اما کم کم عادی میشه 

چند تا نکته بهت میگم رعایت کن اگر نتونستی بورو دکتر  اول اینکه معاشقه بدون استرس در حدی که میز ...

یعنی دخول باید آروم باشه نه تند و یه دفعه بعد یه چیزی اگر هر دفعه کمی فشار بده کم‌کم واژنم باز نمیشه ؟نگاه من پردم نصفش پاره شده مقداریش مونده ولی نمی‌دونم واژنم تنگه نمی‌تونیم دخول کنیم گفتن مدل تیغه ایه درد زیادی داره 

ببین دخوا باید خیلی اروم انجام بشه یک دفعه و با عجله اصلا و اصلا نمیشه حتی برای مورد های راحت تر هم نمیشه خیلی اروم کم کم باید انجام بدید اصلا جیزی به نام واژن تنگ وجود نداره شما انقدر استرس دارید عضلات بدنتون منقبض میشن