2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره لعنتیا،خیلی هم مهربونن

من کلا با مرد کورد فقط یک نفرشون ارتباط داشتم..واقعا به معنای تمام عشق بود....چند روز بیمارستان بستری بودم مث پروانه دورم میگشت واقعا حیف شد بابام ب خاطر یه دلیل کوشولو نذاشت ازدواج کنیم

ما از خانواده آزادی هستیم شوهرم به پوششم گیر نمیده اینکه میگم غیرتیه رو روابطم با جنس مذکره مثلا یه ...

اها،ولی کلا بیشترشون با حجاب حال نمیکنن، ولی راست میگی دیدم رو مردای اطراف خیلی حساسن که یوقت نزدیک زناشون نشن

اها،ولی کلا بیشترشون با حجاب حال نمیکنن، ولی راست میگی دیدم رو مردای اطراف خیلی حساسن که یوقت نزدیک ...

ارع دقیقا😁 نمیدونم چرا قیافه شوهرم اومد جلو چشمم اون لحظه که به همکارام نگا میکنه خندم گرفت😂😂

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من کلا با مرد کورد فقط یک نفرشون ارتباط داشتم..واقعا به معنای تمام عشق بود....چند روز بیمارستان بستر ...

یادم ننداز دیگه،منم  یک کرد جیگر از دست دادم،الان به غلط کردن افتادم ولی مغروره برنمیگرده🥺🤍

نه به پوشش نیست واقعا،اون اسمش اذیت کردنه تا غیرت،ولی تو ایران اکثرا غیرت و با گیر دادن معنا میکنن،گ ...

حالا فکر نکن چون از نظر پوشش یکم جبهه گیریشون کمتره یعنی ازادیا

همیشه زن رو پایین تر از مرد میبینن این از دلایل لج بازی هاشون هم همینه