2777
2789
عنوان

سوال؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه رفیق صمیمیم بودی میگفتم خفه شو بیا پایین دوروز پریودی تموم میشه 💩 نخور دیگه بسه

ولی اگه اینارو بگم ممکنه کف سایت خون راه بیفته پس میگم برو بخواب گلم😂

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤
اوهوم.دوس دارم مادر بشم.ولی از ازدواج چندشم میشه ساقیم کیه🙂

من تورو گردن میگیرم 

بچه ها چیز میز خواستین من هستم میبینین ک حلال خورم جنسم حرف نداره😂

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤
من تورو گردن میگیرم  بچه ها چیز میز خواستین من هستم میبینین ک حلال خورم جنسم حرف نداره😂

خدایا 😂😂

چی بگم والاع.توعم دختری میدونم درک میکنی

دلممم میخاد بمیرم اصننن.دلم داره سوراخ میشهههه میپیچههههه

خدایا 😂😂 چی بگم والاع.توعم دختری میدونم درک میکنی دلممم میخاد بمیرم اصننن.دلم داره سوراخ میشهههه ...

منم الان پریودم اعصاب ندارم امروز هرکی اومدم جلومو پاره پوره کردم😂عیب نداره میگذره استراحت کن

[QUOTE=231200698]ساقیتو زنده می‌خوام 😐[/QUOTE چیکا کنم.پریودی زده به سرم .هق

زده به سرم امشب 😐

یجوری دلتو ببرم 😆

انگاری خوابمو 🥺

یه خواب خوبی که نمی‌خوام ازش بپرم 🥂😐

نمی‌دونم امشب ساقیم کی بودی که فازه خوانندگی برداشتم 😐😂