2777
2789
عنوان

چقدر سخته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست
هوم...وانتونز بگوش بهش فک نکن وقتی ماله تو نیست بهش فک نکن:)) میدونم نمیشه فک نکرد😅ولی خب ..سر خود ...

سعی خودمو میکنم عزیزم دعاکن برام دلم اروم بگیره یکم

حسبی الله♥                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال تنها خواهرمو از دست دادم شبایی   ک خیلی دلتنگشم و میخوابم به خوابم میاد..‌ ازین ورم ش ...

خیلی سخته فداتشم 😔💔

خیلی امشب حالم بده دلم بی قراره ودلتنگم دعاکن اروم شم

حسبی الله♥                                                                 

منم یکیو خیلی دوست داشتم ولی مادر عفریته ش انقدر تو گوشش خواند رابطه ما رو اختلاف انداخت بهم زد خدا ازش نگذره....😡

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
منم یکیو خیلی دوست داشتم ولی مادر عفریته ش انقدر تو گوشش خواند رابطه ما رو اختلاف انداخت بهم زد خدا ...

چقدر بده خانواده ها رابطه رو خراب میکنن💔

حسبی الله♥                                                                 
من پارسال تنها خواهرمو از دست دادم شبایی   ک خیلی دلتنگشم و میخوابم به خوابم میاد..‌ ازین ورم ش ...

منکه ۳تا خواهر دارم..ولی بود و نبودشون دیگ فرقی نمیکنه..از دوسال پیش ک مادرمو از دست دادم..اوتام دیگ بم زنگ نمیزنن..کاش مادرم زنده بود..من دیگ هیشکیو تو این دنیا ندارم..

منکه ۳تا خواهر دارم..ولی بود و نبودشون دیگ فرقی نمیکنه..از دوسال پیش ک مادرمو از دست دادم..اوتام دیگ ...

اع چه بد . خب حالا ک مادرتون نیست باهم خوب و مهربون باشید. منم مادر نداشتم. با این خواهرم سنگ صبور هم بودیم تنها دوست و رفیق هم بودیم... 

اع چه بد . خب حالا ک مادرتون نیست باهم خوب و مهربون باشید. منم مادر نداشتم. با این خواهرم سنگ صبور ه ...

قبلنا مام خوب بودیم..ولی اللن دیگه شرلیط عوض شده...عین غریبه ها شدن..استرسم میگیره..