2777
2789
عنوان

چقدر سخته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست
هوم...وانتونز بگوش بهش فک نکن وقتی ماله تو نیست بهش فک نکن:)) میدونم نمیشه فک نکرد😅ولی خب ..سر خود ...

سعی خودمو میکنم عزیزم دعاکن برام دلم اروم بگیره یکم

حسبی الله♥                                                                 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من پارسال تنها خواهرمو از دست دادم شبایی   ک خیلی دلتنگشم و میخوابم به خوابم میاد..‌ ازین ورم ش ...

خیلی سخته فداتشم 😔💔

خیلی امشب حالم بده دلم بی قراره ودلتنگم دعاکن اروم شم

حسبی الله♥                                                                 

منم یکیو خیلی دوست داشتم ولی مادر عفریته ش انقدر تو گوشش خواند رابطه ما رو اختلاف انداخت بهم زد خدا ازش نگذره....😡

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
منم یکیو خیلی دوست داشتم ولی مادر عفریته ش انقدر تو گوشش خواند رابطه ما رو اختلاف انداخت بهم زد خدا ...

چقدر بده خانواده ها رابطه رو خراب میکنن💔

حسبی الله♥                                                                 
من پارسال تنها خواهرمو از دست دادم شبایی   ک خیلی دلتنگشم و میخوابم به خوابم میاد..‌ ازین ورم ش ...

منکه ۳تا خواهر دارم..ولی بود و نبودشون دیگ فرقی نمیکنه..از دوسال پیش ک مادرمو از دست دادم..اوتام دیگ بم زنگ نمیزنن..کاش مادرم زنده بود..من دیگ هیشکیو تو این دنیا ندارم..

منکه ۳تا خواهر دارم..ولی بود و نبودشون دیگ فرقی نمیکنه..از دوسال پیش ک مادرمو از دست دادم..اوتام دیگ ...

اع چه بد . خب حالا ک مادرتون نیست باهم خوب و مهربون باشید. منم مادر نداشتم. با این خواهرم سنگ صبور هم بودیم تنها دوست و رفیق هم بودیم... 

اع چه بد . خب حالا ک مادرتون نیست باهم خوب و مهربون باشید. منم مادر نداشتم. با این خواهرم سنگ صبور ه ...

قبلنا مام خوب بودیم..ولی اللن دیگه شرلیط عوض شده...عین غریبه ها شدن..استرسم میگیره..