من چند ماهه پیش یه خواستگار طلبه داشتم ، بابام دوست داشت بیاد خواستگاریم ولی خانواده پدرم منصرفش کرد 😑 بدون اینکه ازم بپرسند بعد ایشون تو محل ما زندگی می کنه و بیشتر اوقات می بینمشون کم کم بهش علاقه مند شدم حالا می خوام بهش ابراز علاقه کنم ولی غیر مستقیم نظرتون چیه ؟
بخاطره همین موضوع تو می نی سایت ثبت نام کردم چون اصلا نمیتونم با کسی مشورت کنم 😔😔
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
تحمل هوو داری اکثرا دوتا سه تا زن می گیرن رفتارهای داخل خونه و بیرونش.ن فرغ می کنه آدم ...
وااااا کی گفته؟؟؟
اکثرا؟؟؟؟
چنتا مثال بیار
سلام سلااام!عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم!یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟!راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیمکشورمون الان به من و تو نیاز داره!راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁♀️و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام سلااام!عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم!یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟!راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیمکشورمون الان به من و تو نیاز داره!راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁♀️و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚
عزیز اول خوب خوب فکراتو بکنمطمن شو باهاش خوشبخت میشی. مطمن شو خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. اگر مطمن شدی.بعدبه نظرم یکی از اقوامتون که آدم رازداری هست رو بفرست با یکی از اطرافیانش صحبت کنه.و دوباره شمارو معرفی کنه وبهشون بگه اگر بخواید من باهاشون صحبت میکنم و راضیشون میکنم
قشنگ باید اعتقاداتتون تو یه رِنج باشه که بعد ها دردسر نشه بحث یه عمر زندگیه قشنگ فکراتو بکن بعد به یکی بسپار که بهش بگه
دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.