2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه کم دقت کن اینجا یه فضای عمومی هست و کلی آدم میاد سر می زنه  با این خزعبلات ذهن یکیشون مسموم ...

خب عنوان  نوشته جن 

نیا  خب وقتی دوس داری ببینی چه خبره  دیگه...

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی  ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمی گردم 💫 حس ششمی 🌹🌹(لطفا توضیح ندید مشکلتون را 🙃 وگرنه حسم برعکس میشه )
بشر اولیه که برای بسیاری از مسائل طبیعی اطرافش جوابی نداشت شروع به خلق‌ افسانه کرد....دلیل بارون رو ...

عزیزم شما قرآن رو یه نگاه بندازی میبینی از چنین موجوداتی که وجود هم دارند سخن گفته شده البته اگه قرآن رو قبول داشته باشی و هیچ نظریه علمی برتر از قرآن که کلام خداوند هست نیست

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
فیلم😅😅چون بعدش کسی حرف باور نمی کنه 😅

چه ربطی داره..شما داری توسط جن زده اذیت میشید اونوق به فکر اثبات قضییه برا بعدا و بقیه هستی؟؟؟محاله کسی بترسه تو صحنه ی وحشتناک باشه جونش در خطر باشه و بتونه فیلم بگیره...مگر این صحنه متعلق به کس دیگری باشه و فیلمبردار مطمئن باش کاری به اون ندارن.حالا شما باور میکنی باور کن زوری که نیس

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

عموم صحرا میره بعد هی میبینه یه خره عقب جلو میشده یهو بغل دستشه سرشو میچرخونده یهو میدیده اندازه چقد ازش ور بوده بعد باز نزدیک گفت گفتم عجب خر مرموزی بعدا بهم گفتن اون خر نبوده مزدما بوده شانس آوردی میخواسته حمله کنه

عزیزم شما قرآن رو یه نگاه بندازی میبینی از چنین موجوداتی که وجود هم دارند سخن گفته شده البته اگه قرآ ...

🤣 آیه مربوط به دزدیدن عدس ها بیارید ببینم! هر داستانی رو سر هم نکنید بگید تو قرآن اومده... شان قرآن رو حفظ کنید

چه ربطی داره..شما داری توسط جن زده اذیت میشید اونوق به فکر اثبات قضییه برا بعدا و بقیه هستی؟؟؟محاله ...

هوم   درسته ولی من میگم قضاوت نکن 

هرچی ممکنه 

من به شخصی بگه دیروز اسمون زرد بود 

هیچ فکر قضاوت نیستم ولی  پشت گوشام مخملی نیس که 

🙂

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی  ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمی گردم 💫 حس ششمی 🌹🌹(لطفا توضیح ندید مشکلتون را 🙃 وگرنه حسم برعکس میشه )
چه ربطی داره..شما داری توسط جن زده اذیت میشید اونوق به فکر اثبات قضییه برا بعدا و بقیه هستی؟؟؟محاله ...

بابا من یکی رو دیدم داشت جون میداد باباش تو باغ وحش شیر گرفته بودش هنوزم داشت فیلم میگرفت خانومیم بود داد میزد بابا خوبی ولی جلو نرفتن دوربین دستش بود😁😁😁

🤣 آیه مربوط به دزدیدن عدس ها بیارید ببینم! هر داستانی رو سر هم نکنید بگید تو قرآن اومده... شان قرآن ...

اول برو تو قرآن سوره جن رو بخون یکممم فقط یکم قرآن رو با معنی بخون بعد بیا اینجا خرافات بگو

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد