2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بختک میفته روم  اولین تجربه ام از بختک خیلی ترسناک بود  و هر بار هم اسمشو بگیرم میاد& ...

منم یبار تجربشو دارم

اینقدم سنگین بوووود

بیخیااااااال مقصد....از مسیر لذت ببر  😍
من بختک میفته روم  اولین تجربه ام از بختک خیلی ترسناک بود  و هر بار هم اسمشو بگیرم میاد& ...

منم یه بار افتاد روم ولی اصلا نفهمیدم چی به چیه نترسیدم کلا متوجه نشدم بختکه 

بعد ها ک تعریفشو شنیدم فهمیدم اون بختک بوده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بگو بجو اگه تاپیکو نترکونن

باشه اولیو میگم 

کوچیک بودم یه ۱۴ سالی بودم فک کنم 

از اون موقع تنها میخوابیدم تو اتاقم 

بخاطر همین میگن تنها تو اتاق تاریک نخوابین 

ولی من هنوزم تنها میخوابم 

طبق معمول خواب بودم حس سنگینی روی قفسه سینه ام کردم یهو 

چشام باز نمیشد ولی در حالی که حس میکردم بازه و میدیدم کسی که رو قفسه سینمه یکی کلا سیاه پوش و قد بلند 

اصلا انگار فلج شده بودم میخواستم حرف بزنم زبونم نمیچرخید صدام در نمیومد و

همون یا چی چرت و پرتات آماده هس؟؟؟

از بختکت تعریف کن با خودم مقایسه کنم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

آهااااا فک کردم هوس کردی    

نه باباهمین الان چیپس خوردم😂😂

❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز