2777
2789
عنوان

شوهرم قهر میکنه میزاره میره.

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 52 پست

من نمیفهمم چرا منتشو میکشی هیچ وقت خوشی خودتو وابسته به بودن و حضور کسی نکن وقتی که هست خداروشکر کن به خاطر حضورش ولی وابسته نباش و اونقدر روی خودت کار کن که در جواب این بچه بازیا مثل یه ادم بالغ رفتار کنی و منت کشی نکنی چون کاری نکردی. بذار اون طرف هم فرصت پیدا کنه عواقب رفتار بچگانشو ببینه و به اشتباهش پی ببره گاهی اوقات ما با رفتارامون باعث میشیم دیگران متوجه نتیجه بد کارشون نشن و اونو ادامه بدن. کلا از قهر بدم میاد خیلی کار بچگانه ایه

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری سفت وایستادیم جلوش

نمی دونم بعد ده سال ازهرراهی رفتم که کارشو نکنه بازم میکنه این قهراشو ولی این دفعه تصمیم گرفتم دیگه نرم دنبالش ولی خیلی احساس تنهایی دارم

بعضیا اینجا دارن میگن نرو دنبالش تا خودش کوتاه بیاد، من چون خواهرم ادم قهروئه میفهمم که در چه شرایطی هستی، ادمای قهرو آخه کوتاه هم نمیان صدسالم بگذره همچنان قهرن، در نهایت ما مجبوریم کوتاه بیایم

من نمیفهمم چرا منتشو میکشی هیچ وقت خوشی خودتو وابسته به بودن و حضور کسی نکن وقتی که هست خداروشکر کن ...

میشه دعوت دوستی مو قبول کنی میخام بیشتر باهات حرف بزنم اگه اشکال نداره

نمی دونم بعد ده سال ازهرراهی رفتم که کارشو نکنه بازم میکنه این قهراشو ولی این دفعه تصمیم گرفتم دیگه ...

ببین هر کسی روش خودشو داره من انقد پیش رفتم که بابام گفت فقط طلاق ولی به هرحال موفق شدم درسی بهش بدم که دیگه تکرار نکنه

خودت از اول بنا رو بد گذاشتی ،ولی فک نکنم درست بشه چون این آدم بخ به خودشم آسیب میزنه دو هفته طاقت میاره از بچه هاش دور باشه؟؟؟کینه رو تو دلش نگه داره ؟؟زندگی اونقدر ارزش نداره که بخواد به قهر بگذره مگه چند سال عمر میکنیم؟یه آدم بالغ اصلا قهر نمیکنه با گفت و گو مشکل رو حل میکنه ما فوقش یه شب باهم حرف نمیزنیم اسمش رو هم قهر نمیذاریم اسمشو میذاریم تایمی که عصبانیت مون تموم شه و تایمی که باعث میشه دلمون واسه هم تنگ بشه .اینارو بهش بگو شاید درست شد

میره سرکارش میخابه

چ سخت ودردناک

تحمل همچین ادمی خیلی سخته ولی نمیتونی تغییرش بدی چون شخصیتش اینجوریه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...