2777
2789
الهی قسمت منم بشه.کسی بوده بهت بگه از اول پسر بارداری و واقعا شد؟ 

پسر دوست داری؟همه ازاول گفتن پسره چون کلا زرنگ بودم اشتهام زیاد بود ولی من اصرار داشتم دختره😅

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تا پنج ماه داشتم الآنم کمرو دل درد

من کلا بارداری بی دردسری داشتم تاالان خیلی فرق نداشت باقبلش.کمردرد دارم موقع کار اونم بخاطر قوس کمرمه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
پسر دوست داری؟همه ازاول گفتن پسره چون کلا زرنگ بودم اشتهام زیاد بود ولی من اصرار داشتم دختره😅

اره دوس دارم.مامانم همش میگه پسره سونو باور ندارم.منم زرنگم اصلا تنبل نشدم.اشتهامو از دست داده بودم بعدش بهتر شدم.لاغر شدم.

من کلا بارداری بی دردسری داشتم تاالان خیلی فرق نداشت باقبلش.کمردرد دارم موقع کار اونم بخاطر قوس کمرم ...

من که خیلی سختی کشیدم.اول حالت تهوع شدید.بعد شکمم بزرگ میشد خارش شدیدی گرفته بود یعنی خیلی بد بود.یه کیسه نو دم دستم بود فقط با کیسه شکم و سینه رو میخاروندم

اره دوس دارم.مامانم همش میگه پسره سونو باور ندارم.منم زرنگم اصلا تنبل نشدم.اشتهامو از دست داده بودم ...

ان شاالله هرچی خیرته.من چاق شدم 😐.۷۰ کیلو شدم اووف.دختر خیر وبرکتش بیشتره دیگه قسمت من نشد

من که خیلی سختی کشیدم.اول حالت تهوع شدید.بعد شکمم بزرگ میشد خارش شدیدی گرفته بود یعنی خیلی بد بود.یه ...

خارش چه عجیب .الان هنوزباردارید یا بسلامتی بدنیا اومد