1368zeynab مدیر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 31 پست سلام میشه نظر بدین.من سونو ntتو ۱۱هفته دادم.گف اونجاش شبیه دختره اما بزرگیش شبیه پسره.خب یعنی چی؟؟؟؟؟؟راستی ۴روز بزرگتر زد 1401/01/02 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 تیکر رو همینجوری زدم چون یه دختر دارم دلم میخواد این یکی پسر بشه از هر دو جنس داشته باشم ان شالله ایشالله خدا ب هردومون پسر سالم بده
مارانتا عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 18516 منم دقیقا مث توام.اما فقط ۳هفته ویار داشتم.بعدش خوب شدم.الان ۱۲ هفته ام ان شالله به سلامتی به دنیا بیاد اون جنسی که دلت میخواد باشه کاش منم زودتر ویارم تموم بشه از بوی خیلی چیزا بدم میاد خدایا شکرت🙏
jijikhoshmal عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 760 واسه من تو ۱۲هفته ۴روز گفت ک دختره تو برگ هم چاپش کرد گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 ان شالله به سلامتی به دنیا بیاد اون جنسی که دلت میخواد باشه کاش منم زودتر ویارم تموم بشه از بوی خیلی ... اره دقیقا منم بودم.مال من خیلی زود تموم شد خودم تعجب کردم .ایشالله تو دعام کن
namnamasgari عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 بهم توضیح بده چرا اشتباهه؟ناشکر نیستم اما خب دلم پسر میخواست. چون بعضی بچه ها خودشون جمع میکنن و دکتر تو سونو نمیتونه درست جنسیت تشخیص بده و میگه دختره احتمالااما اگر بگن پسره خوب دقیق تره ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 واسه من تو ۱۲هفته ۴روز گفت ک دختره تو برگ هم چاپش کرد ب من فقط دهنی گف.شک داشت.اخه ۱۱ هفته رفتم.دلم پسر میخواد
jijikhoshmal عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 760 چون بعضی بچه ها خودشون جمع میکنن و دکتر تو سونو نمیتونه درست جنسیت تشخیص بده و میگه دختره احتمالا ا ... اره پسر دقیقتره چون رو بچه اولیم تو ۱۲هفته گفت ۷۰درصد پسره و درست بود ولی این یکیو قطعی گفت دختره تو سونو ان تی و چاپش کرد آخرماه آنومالی باید بدم گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
مارانتا عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 18516 اره دقیقا منم بودم.مال من خیلی زود تموم شد خودم تعجب کردم .ایشالله تو دعام کن ان شالله عزیزمچند هفته ویارت تموم شد؟ خدایا شکرت🙏
1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 چون بعضی بچه ها خودشون جمع میکنن و دکتر تو سونو نمیتونه درست جنسیت تشخیص بده و میگه دختره احتمالا ا ... هرکس منو میبینه میگ پسر داری.باور ندارن گفته دختر.حتی پیرزنا
namnamasgari عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 اره پسر دقیقتره چون رو بچه اولیم تو ۱۲هفته گفت ۷۰درصد پسره و درست بود ولی این یکیو قطعی گفت دختره تو ... ان شالله بختش بلند باشه من شنیدم انومالی دقیق و کامل میگه ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
jijikhoshmal عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 760 ب من فقط دهنی گف.شک داشت.اخه ۱۱ هفته رفتم.دلم پسر میخواد ایشالا همونی بشه ک دوسداری و در درجه اول سلامت باشه گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
1368zeynab مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 519 ان شالله عزیزم چند هفته ویارت تموم شد؟ سر۱۰هفته و چندروز کم کم رفت
namnamasgari عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 هرکس منو میبینه میگ پسر داری.باور ندارن گفته دختر.حتی پیرزنا من سوزش معده شدید داشتم خوابم خیلی کم شده به بو تا پایان ماه سه حساس بودم حالت تهوع هم کم بود و دیگه تموم شد ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
jijikhoshmal عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 760 ان شالله بختش بلند باشه من شنیدم انومالی دقیق و کامل میگه مرسی عزیزم همچنین واسه شماروخودمون دختر دوسداشتیم بشه چون یه پسر دارم دوسدارم دوتا جنسیت رو داشته باشم ک دیگه وسوسه نشم بچه بیارم 😂 گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
namnamasgari عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 مرسی عزیزم همچنین واسه شمارو خودمون دختر دوسداشتیم بشه چون یه پسر دارم دوسدارم دوتا جنسیت رو داشته ... عزیزم چه عالی ان شالله خوشبختی و سلامت هر دوشون ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..