2777
2789
عنوان

میشه مذهبیا لطفا بیایین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 24 پست
دکمه دریافت لینک دانلود رو باید بزنین. من امتحان کردم الحمدالله دوتاش درست بود.

الان دانلودش کردمم عزیزممم درست شدددد

مرررسییی عزیزمم مرسییی

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکمه دریافت لینک دانلود رو باید بزنین. من امتحان کردم الحمدالله دوتاش درست بود.

من دانلود کردم سپاس از محبتتون

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

باید توبه کنی از صمیم قلب و بعد دعات میگیره

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

خواهش میکنم خیلی خوشحالم که شما هم مذهبی هستین.
تاپیک مهر و رحمت واسعه الهی در نماز و سوره حمد هم خوشحال میشم بخونین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

الان دانلودش کردمم عزیزممم درست شدددد مرررسییی عزیزمم مرسییی

خواهش میکنم شما هم تاپیک مهر و رحمت واسعه الهی در نماز و سوره حمد رو هم بخونین.
همینطور تاپیکم با عنوان
کیا منتظر ظهورن؟ کیا میخوان یار امام زمان باشن؟

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

خواهش میکنم شما هم تاپیک مهر و رحمت واسعه الهی در نماز و سوره حمد رو هم بخونین. همینطور تاپیکم با عن ...

چشم عزیزم تا حد امکان تاپیک هاتونو میخونم همش روو 😍😍

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

چرا مدتیه فراموش کردم شما رو تو تاپیکهام صدا کنم؟
خوشحالم که خودتون هستین و میخونین!
شرمنده واقعا اونقدر تعداد دوستانم زیاده خیلی وقتا اسامیشون رو فراموش میکنم.
تاپیک مهر و رحمت واسعه الهی در نماز و سوره حمد
و کتاب هیچکس به من نگفت هم خوشحال میشم بخونین.

هیچکس به من نگفت:
https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=12622&lang=fa
یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین!
https://www.ninisite.com/discussion/topic/8199691

چرا مدتیه فراموش کردم شما رو تو تاپیکهام صدا کنم؟ خوشحالم که خودتون هستین و میخونین! شرمنده واقعا او ...

عزیزم منو چندبار صدا زدین اما من یه مدت تقریبا طولانی سایت نمیومدم ، شما همیشه به من لطف داشتین 

دشمنتون شرمنده باشه کم کاری از خودم بوده 

چشم حتما میخونم و استفاده میکنم 

انشاءالله خدا اجرتون بده و حاجت روا باشید   

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
2790
2778
2791
2779
2792