2777
2789
عنوان

Nicu نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 17843 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم 28 هفته بدنیا اومد 43 روز موند نرخص شد  الان ی بند دنبالشم😂

خداروشکر عزیزم🥺بخدا ما حاضریم فقط بیاد شلوغیاشم به جون میخریم خیلی نگرانیم هممون مخصوصا اینکه جایی که بستریه شهر دیگس نمیشه رفت سر زد این سختترش کرده

عزیزم من خواهرم چند بار سقط داشته، بعد که باردار شد عفونت و کم خونی داشت در دوران بارداری بخاطر همین ...

خیلی سخته من بچم دو شب بیمارستان بود خودم همش بالا سرش سرپا بودم پرستارام که هیچ کمکی نمیکردن شبا فقط دو سه ساعت میخوابیدم الان که یاد خودم افتادم گریم گرفت خیلی سخته مخصوصا واسه مادر بچه اما ناراحت نباش دیگه 33 هفته بچه خداروشکر کامله انشالله به حق فاطمه زهرا زودتر نی نی مرخص بشه بغل مامانش بیان خونه شما هم به نفس راحت بکشید ♥️

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
عزیزم من خواهرم چند بار سقط داشته، بعد که باردار شد عفونت و کم خونی داشت در دوران بارداری بخاطر همین ...

عزیزم 33 هفته که خیلی نرماله

تا 32 هفته خب همش احتمال خطر براش خیلیه

نگران نباش ماشالله 22 روز خدا خواسته این به بعد هم ان شاء الله سالم نگهش. میداره

دخترم 28 هفته با وزن 1400 بدنیا اومد تو ده روز اول دور از جونش 3 بار دچار حمله قلبی و افت اکسیژن شد ولی الحمدالله الان چهارده ماهشه و مشکل خاصی نداره فقط ذخیره آهنش پایینه

فقط به خواهرت روحیه بده

یاد خودم افتادم به خدا گریه م درومد

هیچکی حال الان اون مادرو درک نمیکنه فقط به مامانش برسین

خیلی سخته من بچم دو شب بیمارستان بود خودم همش بالا سرش سرپا بودم پرستارام که هیچ کمکی نمیکردن شبا فق ...

دستگاه که بود پرستارای بخش ان ای سی یو بیشتر هواش داشتن چند باری فرستادن خونه استراحت کنه. ولی از وقتی اومده بخش یکسره کنارشه هیچکس رسیدگی نمیکنه حتی شبا هم میگه برای خواب نمیتونم برم. ممنون عزیزم😔هممون کلافه شدیم واقعا ان شاالله مرسی

عزیزم 33 هفته که خیلی نرماله تا 32 هفته خب همش احتمال خطر براش خیلیه نگران نباش ماشالله 22 روز خدا ...

آره خیلی داغون شده مخصوصا خانومی که تازه زایمان میکنه اگه یکم ناراحتی بکشه سریع افسردگی میگیره دیگه به حدی رسیده که هرروز حرف میزنیم گریه میکنه از بدبختی شهر دیگس و نمیشه رفت کنارش مدام تنهاست همش😩

انشاالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

آره خیلی داغون شده مخصوصا خانومی که تازه زایمان میکنه اگه یکم ناراحتی بکشه سریع افسردگی میگیره دیگه ...

میدونم چی میگی حال خواهرتو خیلی خوب میفهمم

بخاطر همین میگم هواشو داشته باشین

ببیم ان شاء الله سال دیگه این موقع مثله خواهرای من که همش مسخره م میکنن میگن چت بود تا بهت پخ میگفتیم گریه میکردی شمام یادآوری کنی براش ♥️

میدونم چی میگی حال خواهرتو خیلی خوب میفهمم بخاطر همین میگم هواشو داشته باشین ببیم ان شاء الله سال ...

مسخره نه بخدا هرساعت اس ام اس میدم قربون صدقه میرم😂تا شاید حال خودش بد نشه ولی مادره دیگه تو هرچقدر خوشحالش کنی باز وقتی جگرگوشه ش توی اون‌حاله با هیچی آروم نمیشه ، انشاالله واقعاا احتیاج داریم هممون یسال بگذره😅زودتر بزرگ شه اینروزا رو یادآوری کنیم

مسخره نه بخدا هرساعت اس ام اس میدم قربون صدقه میرم😂تا شاید حال خودش بد نشه ولی مادره دیگه تو هرچقدر ...

به خدا خواهرم هی ادامو درمیاره الان

میگه این همونی نیست که بخاطر اینجوری زار میزدی😂

والله به خدا بعضی وقتا از دستش میشینم گریه میکنم اینقدر ماشالله شیطونه😂😂

به خدا خواهرم هی ادامو درمیاره الان میگه این همونی نیست که بخاطر اینجوری زار میزدی😂 والله به خدا ...

خداحفظش کنهه😍عزیزمممم باباا اون فسقلی فقط بیاد اصلا خونه رو بزنه بترکونه😅😂