2777
2789

بابا و مامانم همیشه دعوا دارند ، بابام به مامانم فحش خیلی خیلی زشت میده اصلا حرف دهنش نمی‌فهمه 

جلو داداش کوچیکم 

اون از کودکیم که همش دعوا بود ، در حدی من میترسیدم و استرس می‌گرفتم که شب ادراری می‌گرفتم 

در حدی من با کمربند یه بار زد که التماسش میکردم که نزن خیلی کوچیک بودم 

هیچ وقت دعوا هاشون یادم نمیره 

حالا یه عده میان میگن مامانت باید طلاق بگیره ، ما تو روستا هستیم بخاطر جو زندگی نمیشه 

هیچ وقت یادم نمیره ، خدایا راضی هستم به رضات

همیشه حواست بهم بوده ، چه شبایی که من گریه کردم ، بغض کردم خوابیدم ولی همش گذشت

انشالله آینده خوبی نصیبت بشه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیییلی ها شرایط شما یا حتی بد تر هم دارن   متاسفانه اینجوریه  سعی کن توجه نکنی ...

واقعا جو خونه یه جوری بود و هست که نمیشه توجه نکنی 

ناخودآگاه آدم ذهنش به طرف دعوا کشیده میشه

خدا خیلی حواسش بهم بوده  اینقدر موفق شدم  که همش مدیون خدا هستم

انشالله موفقیت های بیشتر

از خدا کم نخواه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
واقعا جو خونه یه جوری بود و هست که نمیشه توجه نکنی  ناخودآگاه آدم ذهنش به طرف دعوا کشیده میشه

آره میفهمم چی میگی   

ولی سعی کن سعی کن بی اهمیت باشه  شده یه زره 

ایشالله خوشبخت بشی 

احساس کردم همه این کلماتی که نوشتی رو من نوشتم انقدر وضعیتم مثل تو بود 

ولی مادر من زرنگی کرد و طلاق گرفت و الان رو پای خودش وایساده هرچند الانم سختی میکشه ولی خداروشکر دیگه از شر پدرم راحت شد 

پدر بیشعورمم رفت زن گرفت ابروی مارو برد

اگه روز قیامت بشه و اعضای بدنم بخوان حرف بزنن، همشون یه نخ سیگار روشن میکنن میگن: ریدم به زندگی که این داشت 😒🚬
احساس کردم همه این کلماتی که نوشتی رو من نوشتم انقدر وضعیتم مثل تو بود  ولی مادر من زرنگی کرد ...

مامان من پا بند من و داداشم شده 

ولی زندگی براش یه زندون شده 

بابام از همه لحاظ خوبه  ، اصلا خسیس نیست ، مهمونی و اینا میریم ، خانوادش خیلی دوست داره ولی اصلا اخلاق نداره و بسیار بد دهنه 

حاضر بودم هیچی نداشتیم ولی یه لحظه آرامش داشتیم