2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 38 پست
مردم رو بنداز دوررر خودخواه و پررو باش و تابو شکن 

کاش میدونستم ولی همیشه شخصیتم آروم و دور از جنجال بوده،اصلا نمیتونم پرو باشم 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصرار به طلاق توافقی داره منم مهریمو اجرا گذاشتم از وقتی متوجه شده منو از خونه بیرون کرده

حتی میتونید بخاطر این کار ازش شکایت کنید ..‌کوتاه نیاید به هیچ وجه 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
نه بچه ندارم

خوبه نداری .طبیعی هست .گذر زمان ....

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است
مگه چیکارش کردی؟مردا که نمی خواند طلاق بدند با این اوضاع سکه

متاسفاته وقتی بقیه میشنون که اون طلاق میخواد همینطور قضاوت میکنن ،فکر میکنن ایراد از منه،دیگه کسی نمیگه ذات خودش خرابه ،وفتی اومد خواستگاری سیکل و بیکار و علاف و بدون هیچی ،الان کار دولتی ،کاردانی،دو تا خونه و ....من خیلی تلاش کردم یعنی تلاشهای من بی جواب میمونه،مگه نمیگن خدا جای حق نشسته 

مگه چیکارش کردی؟مردا که نمی خواند طلاق بدند با این اوضاع سکه

الآنم نمیخواد سکه بده گفته یا توافقی جدا میشی یا کاری میکنم که خودت خسته بشی و بزاری بری،منم مهریمو اجرا گذاشتم وقتی متوجه شد منو از خونه بیرون کرد

الآنم نمیخواد سکه بده گفته یا توافقی جدا میشی یا کاری میکنم که خودت خسته بشی و بزاری بری،منم مهریمو ...

چه جرات داری تو.که تو خونه شوهر بودی و مهریه رو گذاشتی اجرا.من همش فک می کردم نمیشه با شوهر بود و مهریه را گذاشت اجرا

چه جرات داری تو.که تو خونه شوهر بودی و مهریه رو گذاشتی اجرا.من همش فک می کردم نمیشه با شوهر بود و مه ...

بله وکیل گرفتم و اجرا گذاشتم قبلا خیلی ترس داشتم ولی دیگه آب از سرم گذشته بود،منم نمی‌خواستم بیرون بیام به زور بیرونم کرد،حتی یک درصد هم احتمال نمیداد من وکیل بگیرم با توجه به اینکه شخصیت آروم دارم و همیشه کوتاه میومدم واسه همین خیلی جا خورده بود و عصبانی شده بود

بله وکیل گرفتم و اجرا گذاشتم قبلا خیلی ترس داشتم ولی دیگه آب از سرم گذشته بود،منم نمی‌خواستم بیرون ب ...

خب وقتی دیده مهریه را اجرا گذاشتی بیرونت کرده 

والا من یکم گیج شدم.یعنی شوهرت اذیتت کرده و تو مهریه را گذاشتی اجرا؟

یعنی فقط مهریت را می خواستی بدون طلاق.درسته؟

الآنم نمیخواد سکه بده گفته یا توافقی جدا میشی یا کاری میکنم که خودت خسته بشی و بزاری بری،منم مهریمو ...

ان شاءالله هر چی خیر هست براتون اتفاق بیوفته

اما مهریه حق زنه چرا بعضیا انقد بی وجدانن

توافقی غیر توافقی نداره

مهریه باید پرداخت بشه

حالا همش نشد بخشی رو باید بده

هر چی به خودم دلداری میدم باز این حس های لعنتی سراغم میان

سلام خوبین؟

مشکلت چیه میتونین بگین چرا جدا شدی؟ اگر اینجا نمیتونین توضیح بدین درخواست دادم مایل بودین اوکی کنید تا اونجا بگین  میشه کمکتون کرد البته با کمک خودت